8. června 2021 • 08:50

Sestava na EURO podle expertů: Kapitán? Jasná volba! Shoda i u brankáře

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

S ročním odkladem přichází tolik očekávané EURO a na Sazka Fantasy nemůže chybět! Už v pátek večer nás čeká bitva Turecka s Itálií. Koho se vyplatí mít v sestavě na první hrací kolo (11. - 12.6.)? Podívej se na tým fotbalových expertů webu iSport.cz a vyber tu nejlepší jedenáctku! V rámci turnaje se navíc hraje o celkem 250.000 Kč.



Adam Procházka, redaktor iSport.cz

Specifické fotbalové EURO rozházené do nejrůznějších koutů Evropy je konečně tady. V prvních dvou hracích dnech vidím hlavní favority v Itálii a Belgii. Podle toho také vypadá volba mé sestavy. Věřím, že naši přemožitelé z přípravy si doma v Římě s Tureckem poradí možná i větším rozdílem a s nulou vzadu. „Rudé ďábly“ pasuji, jako mnozí další, na jednoho s aspirantů na zlato. Souboj s Ruskem, byť v Petrohradu, by tak měli zvládnout. Do obrany jsem zařadil Andrease Christensena a do branky dal Kaspera Schmeichela. Důvod? V souboji Dánska s Finskem mnoho gólů nečekám, zejména pak ze strany modrobílých, kteří v roce 2021 ještě nevyhráli. Abych zahrnul všechny zápasy, zvolil jsem i duo ze Švýcarska, které je kvalitní a hlavně levnou alternativou v případě, že vám dochází budget.

Sestava na EURO podle redaktorů deníku Sport.Foto Sport

Adam Lacek, redaktor iSport.cz

Na úvod šampionátu není úplně lehké tvořit sestavu. Pravděpodobné sestavy samozřejmě můžete odhadnout, případně si je najít, i tak se ale můžete trefit vedle a nasadit do svého týmu někoho, kdo nenastoupí. V 1. kole Sazka Fantasy věřím hráčům z týmů, které podle mě vyhrají: Itálie, Dánsko a Belgie. Bohužel jsem musel vyndat Kevina de Bruyneho, který do prvního duelu kvůli operaci zlomeného nosu a očnice nenastoupí. Trumfem mezi záložníky by mohl být Christian Eriksen, vepředu zase hodně věřím Lukakovi s Immobilem. Po tom, co jsem viděl sestavu mého kolegy Adama Procházky, tak předpokládám, že nebude mít ani polovinu bodů, co já.

Sestava na EURO podle redaktorů deníku Sport.Foto Sport

Fotbalové mistrovství Evropy se blíží! Sestav si vlastní tým a hraj o 250.000 KčFoto Sazka

 

 

 

 

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud