15. června 2021 • 10:00

Sazka Fantasy přichází na play off s novým turnajem, bojuj o parádní ceny!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Co má Třinec a nemá Sparta? V čem selhali lídři poražených?
Střeďáci na EURO: Koho k Součkovi? Dilema s parťáky i rozestavením
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sazka Fantasy se během jarního splitu stala neodmyslitelnou součástí Sazka eLEAGUE v Counter-Strike: Global Offensive. První turnaj končí společně se základní části, hned v play off se ale fanoušci mohou těšit na další Sazka Fantasy CS:GO o hodnotné ceny!



Samostatný turnaj k play off jarního splitu je otevřený od 9. června, sestavy na 1. kolo (čtvrtfinále) mohou hráči skládat do čtvrtka 17.6. Soutěž se odehraje ve třech kolech, celkově si manažeři fantasy celků mohou přijít na 34 000 Kč!

Fanoušci se mohou těšit i na jiné než finanční odměny. Během Sazka Fantasy CS:GO play off turnaje bude mezi soutěžící rozděleno patnáct triček Sazka eLEAGUE, celkový vítěz pak ještě navíc dostane pozvánku na podzimní split do studia Sazka eLEAGUE!

Systém Sazka Fantasy CS:GO zůstává stejný. Budget 100 milionů, ze kterého musí hráči postavit sestavu o pěti střelcích (pokud se tedy chtějí vyhnout postihu). Každý má svou roli -  entry fragger, sniper, headshot master, pistol guru a bomb specialist. 

Na nový turnaj je třeba si založit zbrusu novou sestavu na webové stránce Sazka Fantasy. Připoj se k téměř sedmi tisícům fanoušků v Sazka Fantasy a hraj o luxusní ceny!

Sazka Fantasy CS:GOFoto Sport

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud