30. července 2021 • 09:25

Pravděpodobné sestavy: poradí si Teplice se Slavií? Liberec čeká šlágr se Spartou

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
Tomášek o fiasku s Färjestadem: Byli jsme jako Boston. Jak zvládá tlak?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Druhé kolo české nejvyšší fotbalové soutěže je tady! Už dnes v 19 hodin ho zahájí střet mezi Teplicemi a Slavií. Připíše si Sparta v sobotním šlágru s Libercem druhé vítězství v této ligové sezoně? Podívej se na pravděpodobné sestavy, vytvoř si na Sazka Fantasy vlastní tým z reálných hráčů, sbírej body podle jejich výkonů a hraj o 150 tisíc korun!



Teplice - SlaviaFoto Sport
Slavia začíná ligu dvakrát venku, ale na půdě přijatelných soupeřů, a tak by duel v Teplicích neměl být žádný zásadní problém. Před vstupem do pohárů si bude tým chtít zvednout sebevědomí. Teplice naopak vstoupily do sezony porážkou, na mužstvo se tak opět balí tlak z jara, které se úplně nepovedlo. Prosadí se Nicolae Stanciu (10,4 milionů). 

Karviná - HradecFoto Sport
Karviná měla v prvním kole šanci vyhrát v Praze nad Pardubicemi, ale tým si nechal utéct dvoubrankové vedení. Tentokrát se domácím nic podobného nestane, za podpory fanoušků, proti nováčkovi soutěže jsou papírovým favoritem. Hradec na úvod remizoval s Bohemkou a blýskl se hezkým výkonem, nicméně venku mívají nováčci po postupu o ligu výš obvykle problémy.

Olomouc - PardubiceFoto Sport
Olomouc dala v prvním kole dvě branky na Spartě. Na druhou stranu třikrát inkasovala, defenziva tak není na začátku sezony nejpevnější. To samé v „bleděmodrém“ platí i v případě Pardubic, které na úvod remizovaly s Karvinou. Pardubice trochu ztratily na síle, domácí zase sbírají dlouhodobě vysoký počet remíz. Brankář Matúš Macík (6,9 milionů) udrží čisté konto. 

Boleslav - JablonecFoto Sport
Boleslav na úvod prohrála v Plzni, ale zejména druhá půle vypadala v jejím provedení velice dobře. Gólem se blýskl Milan Škoda (12 milionů), vidět byl i Ewerton, který se vrátil z hostování v Pardubicích. Zmíněná dvojice bude Severočechům zatápět, s každým zápasem se bude lepšit i souhra. Jablonec je doma silnější než venku, ale brankově se prosadí i hosté. Oba týmy dají gól.

Liberec - SpartaFoto Sport
Sparta mívá s Libercem často problémy, tentokrát by mohla uspět. Slovan se po letním „pouštění žilou“ teprve sehrává, kvalita, která odešla, byla obrovská. Domácí se navíc musí obejít bez hráčů, kteří v Liberci hostují právě z Letné (Havelka, Novotný). Sparta má sice problémy v defenzivě, což ukázala příprava i první kolo s Olomoucí, ale dopředu se jí daří a nějakou branku vstřelí i U Nisy.

Baník - ZlínFoto Sport
Zlín neporazil Baník už čtyřikrát v řadě, v posledních dvou zápasech na ostravské půdě utržil dvě vysoké porážky. Baník si na domácí půdě vedl na jaře velice dobře. Před parádní diváckou kulisou se tým potlačí dopředu celý zápas a gólově se prosadí Nemanja Kuzmanović (8,6 milionů). 

Slovácko - BudějoviceFoto Sport
Oba celky v prvním kole vyhrály, ale v případě Jihočechů to bylo hodně o štěstí, proti Teplicím lepší nebyli. Slovácko „ubojovalo“ cennou výhru v Liberci, nicméně přišlo o vyloučeného útočníka Ciciliu. Celek z Uherského Hradiště je díky pohárům rozehranější. Družina kouče Svědíka před svými fanoušky zvítězí zásluhou Lukáše Sadílka (11 milionů). 

Bohemians - PlzeňFoto Sport
„Klokani“ patřili v minulé sezoně doma k nadprůměrným celkům v soutěži.  Západočeši se potýkají s nepříjemnou marodkou, což hraje domácím rovněž do karet. Bohemka v Ďolíčku se Západočechy neprohraje.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud