16. listopadu 2021 • 11:00

Vyhraj parádní sportovní zážitek se Sazka Fantasy: VIP lístky na hokej

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Skvělý výhled na ledovou plochu, příjemné hostesky i pití a jídlo, co se jen do tebe vejde. Sen každého sportovního fanouška se může stát realitou hned pro tři z vás. Sazka Fantasy totiž po delší době dává do cen k soutěžím vstup na utkání české extraligy. A tentokrát je ve hře domácí utkání pražské Sparty s Libercem, které se odehraje v neděli 28.listopadu od 16 hodin.



Souboj o vstupenky proběhne na Sazka Fantasy jako denní soutěž. Čas upravovat extraligovou soupisku máš do pátku 19. listopadu do 17:30. Svůj tým můžeš ale sestavit už nyní. Které borce pošleš na led?

Dvě nejlepší sestavy budou odměněny vstupem na parádní hokejový zážitek pro dva. Vítězové tak můžou vzít přítelkyni, bráchu, kamaráda nebo třeba rivala z Fantasy, aby mu ukázali, kdo je ten nejlepší trenér.

Vstupenka i pro šťastlivce

Sazka Fantasy ale neodmění jen ty nejlepší hráče. Vstup pro dva dostane i náhodně vylosovaná sestava z pole poražených. Všichni trenéři, co postaví svoji sestavu, tak mají šanci na skvělý zážitek. Vylosovanou sestavu ohlásíme hned zkraje nového týdne.

Vstoupit do diskuse
0

FORTUNA:LIGA - první fotbalová liga 2023/2024

Nejvyšší česká fotbalová soutěž FORTUNA:LIGA se i v sezoně 2023/2024 odehraje ve formátu s nadstavbou. Vrací se skupina o Evropu, protože české týmy budou mít v nadcházející sezoně opět pět pohárových účastníků. Titul obhajuje Sparta Praha.

Základní část - tabulka a rozpis zápasů Dresy iSport Index Sestřihy zápasů VIDEO momenty Fantasy liga

Stránky klubů: Viktoria Plzeň * Slavia Praha * Sparta Praha * Bohemians 1905

Fotbal dnes * Liga mistrů * Evropská liga * Konferenční liga

Články odjinud