13. července 2014 • 18:59

Posila ze Sparty zazářila! Balaj dal za Slavii v přípravě dva góly

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
Draft NFL bude honbou na quarterbacky, můžou být hvězdy i propadáky
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Slavie porazili v dalším přípravném zápase na novou sezonu České Budějovice 3:0. I s čerstvou posilou ze Sparty Bekimem Balajem, který v prvním poločase vstřelil dva góly. Jeden dal z pokutového kopu. V závěru zvýšil náskok Pražanů Milan Škoda.



ONLINE České Budějovice - Slavia sledujte ZDE>>>

MATCH OVERVIEW LEGACY

Balaj se nejprve nadvakrát prosadil v desáté minutě a ve 24. minutě proměnil penaltu. Třetí gól přidal v závěru útočník Milan Škoda, jenž nastoupil proti svému bratrovi Michalovi, hrajícímu za České Budějovice. Zápas narušili neznámí chuligáni, kteří na konci první půle vytrhali několik sedaček a vnikli na plochu s dýmovnicí.

Kouč Českých Budějovic Luboš Urban považoval výsledek za krutý. "Při vší úctě ke Slavii výsledek neodpovídá vývoji. Je to pro nás lekce z efektivity, ale příprava to byla výborná," uvedl Urban pro internetové stránky Dynama.

Branky: 10. a 24. z pen. Balaj, 81. Milan Škoda.

Č. Budějovice: Fryšták - Novák, Podstavek, Lengyel, Hanzlík - Hora, Herzán (58. Brunclík), Benát, Funda (58. Linhart) - Michal Škoda, Kalod (72. Chmelo). Trenér: Urban.

Slavia: Hrubeš - Mikula (78. Dostál), Latka (67. Zmrhal), Bílek, Juhar - Gecov, Dobrotka - Petr (70. Hrubý), Milan Škoda (88. Kodr), Černý (85. Prošek) - Balaj (76. Maicon Douglas). Trenér: Beránek.

Fotbalisté Slavie porazili v přípravě na novou sezonu České Budějovice 3:0
Fotbalisté Slavie porazili v přípravě na novou sezonu České Budějovice 3:0

Výsledky dalších přípravných zápasů:

Zbrojovka Brno - Braunschweig 1:2 (60. Markovič - 67. Khelifi, 69. Correia). Sestava Brna: Hladký - Jugas, Schuster, Košťál - Hyčka, Zavadil, Fischer, Keresteš - Sýkora, Markovič, Slančík. Trenér: Kotal.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud