14. července 2014 • 04:30

Řepkově kase už dali sbohem. Nic jiného nám nezbylo, říká Matějovský

Autor: iSport.cz, kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Když opustil Spartu, vzal si s sebou Tomáš Řepka také týmovou kasu. Dnes už na Letné nikdo nepočítá s tím, že by jí bývalý kapitán vrátil zpátky. Rozloučili se s ní definitivně? „Nic jiného nám nezbylo,“ říká záložník Marek Matějovský v rozhovoru pro Sport.



Dnes je pokladníkem ve Spartě Mario Holek, tedy další stoper. Matějovský už se ale žádné ztráty neobává. „Podle mě se nikdo v týmu s něčím takovým, co provedl Řepa, ve své kariéře ještě nesetkal, takže jsme se podle toho zařídili,“ popisuje.

„Mario je spolehlivý a hlavně spravedlivý, není s ním žádný problém,“ dodává kapitán Sparty v rozhovoru pro Sport. Právě i přesunutí pásky na jeho paži se stalo jednou z třecích ploch mezi ním a Tomášem Řepkou .

„Takže kapitánskou pásku dostal poslušný pan Matějovský, přičemž mně nikdo nic neřek, prostě ji jednoho dne jen tak přidělili někomu jinýmu,“ schytal to záložník v Řepkově knize Neuhýbám!

Tomáš Řepka o své nové knize: Měl jsem se do toho opřít víc
Video se připravuje ...

„Nevím, kde to vzniklo, ale očividně to nekousal. I když mně to nikdy najevo z očí do očí nedal,“ vzpomíná dnes Matějovský.

Jak ještě vzpomíná na Tomáše Řepku? Jak se srovnával s tlakem na zisk titulu, na který ve Spartě čekal čtyři roky? Co si říkal s novou kontroverzní posilou Michalem Breznaníkem?

Velký rozhovor s Markem Matějovským + úryvky z Řepkovy knihy najdete v pondělním Sportu!

Marek Matějovský si podává ruku s Tomášem Řepkou před posledním zápasem sezony
Marek Matějovský si podává ruku s Tomášem Řepkou před posledním zápasem sezony

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud