Jan Podroužek
30. července 2014 • 16:06

Další slavné časy s Jarolímem? Exslávistu Tavarese zkouší Boleslav!

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Chystá se spojení dvou jmen, která spolu zažila velké úspěchy. Mickaël Tavares a Karel Jarolím. Bylo to ve Slavii, vyhráli společně dva tituly, pro červenobílé dobyli Ligu mistrů. První v roli klíčového záložníka, druhý coby trenér. Tavares je momentálně bez angažmá a Mladá Boleslav přiznala, že uvažuje o jeho angažování.



„Zatím je to předčasné. Nic není domluveno, podepsáno. Tým je teď myšlenkami jinde, připravuje se na Lyon,“ nechtěl se za klub pouštět do spekulací tiskový mluvčí Boleslavi Jiří Koros. „Přiznáváme ale, že se o jeho služby zajímáme.“

Tavares společně s Jarolímem působili ve Slavii mezi roky 2007 a 2009. Pro záložníka s kapverdským a francouzským pasem to byla nejúspěšnější léta v kariéře a pod známým koučem je hodlá oprášit. Po přestupu do Hamburku totiž úplně zapadl. Nechytil se potom ani v Norimberku, Middlesborough nebo Fulhamu. Teď je bez angažmá.

Tavares by měl dorazit do Boleslavi dnes večer a podle informací Sportu se nejspíš zapojí do tréninku s juniorkou. Po prvním utkání třetího předkola Evropské ligy s Lyonem se bude klub hráčovou budoucností zabývat podrobněji.

Mickaël TavaresFoto Michal Beránek SPORT

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud