4. srpna 2014 • 04:59

Liga s prokletým H. Nejšílenější kiksy českých brankářů

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

EXKLUZIVNÍ SESTŘIHY | ANKETA | Kdo nosí příjmení s písmenem H na začátku, nejspíš by v Česku neměl lézt do fotbalové branky. V úvodních dvou kolech Synot ligy hned čtyři gólmani vyrobili obrovskou chybu, kterou výrazně srazili vlastní tým. Jiří Havránek (Bohemians 1905), Lukáš Hroššo (Liberec), Aleš Hruška (Mladá Boleslav), Vlastimil Hrubý (Jablonec). Podívejte se, jaké hrubky už čeští brankáři stihli vyrobit.



JIŘÍ HAVRÁNEK (Bohemians – Sparta 1:2, 1. kolo)

Vášnivý muzikant a rapper se o fatální selhání postaral v úplně prvním zápase nového ligového ročníku. Jiří Havránek dostal šanci od začátku, proti mistrovskému týmu se chtěl vytáhnout. Gólman Bohemky na sebe upozornil způsobem, který asi rozhodně neplánoval.

V souboji s dotírajícím Nešporem si dovolil jít do kličky, ta mu ale nevyšla. Letenský útočník pohodlně skóroval a poslal Spartu do vedení, brankář nevěřícně kroutil hlavou. „Jsem kokot,“ nehledal brankář žádné výmluvy. Havránkovi slouží ke cti alespoň to, že návdavkem zlikvidoval několik jiných nebezpečných situací. Přesto nadšeně bojující Bohemka nakonec prohrála 1:2.

Bohemians 1905 - Sparta: Gól Martina Nešpora
Video se připravuje ...


LUKÁŠ HROŠŠO (Liberec – České Budějovice 1:1, 1. kolo)

Liberecký gólman se výrazně podepsal pod bodovou ztrátu s Českými Budějovicemi. V utkání s nováčkem soutěže jde na jeho vrub vyrovnávací branka Štěpána Koreše. Hroššo neudržel míč po špatném odkopu Isaaca Sackeyho, s dorážkou už Koreš neměl problém. Liberec tak přišel o výhru a cenné tři body.

České Budějovice - Liberec: Obrovská chyba hostujícího gólmana Hrošša
Video se připravuje ...


ALEŠ HRUŠKA (Mladá Boleslav – Dukla 0:1, 2. kolo)

Tohle se mu opravdu nepovedlo. Aleš Hruška, velká letní posila, v Boleslavi nezačíná úplně šťastně.  Po čtyřech inkasovaných brankách od Lyonu (na jedné z nich měl velký podíl) se mohl pořádně červenat i o víkendu při lize.

Ve třetí minutě nedokázal zkrotit malou domů a Dukla trestala. Branka Jean-David Beauguela byla navíc vítězná, Boleslav prohrála 0:1. „Je to šok, tohle je neomluvitelné,“ zlobil se po utkání trenér Jarolím. Nároční diváci v Boleslavi volali „Hruška, ven!“ Bud zajímavé sledovat, zda Jarolím svou jedničku podrží…

Mladá Boleslav - Dukla: Obrovská hrubka domácího brankáře
Video se připravuje ...


VLASTIMIL HRUBÝ (Plzeň – Jablonec 3:1, 2. kolo)

Zatím poslední „vydařený“ kousek jednoho z českých prvoligových brankářů. Vlastimil Hrubý má prsty v druhé plzeňské brance. Jindy chválená posila ze Znojma nezvládla centr Hrošovského. Hrubý neudržel plachtící míč, balon si prakticky sám hodil za čáru. Domácímu týmu branka hodně pomohla, s dvoubrankovým náskokem se Plzni šlo za výhrou mnohem snáz.

Plzeň - Jablonec: Vlastní gól brankáře Jablonce Hrubého na 2:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud