6. srpna 2014 • 17:44

Příležitost: Za starý nepoužitelný mobil zdarma na Slavii s Libercem

Autor: sh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Najdete doma starý mobil, který už nikdo nechce? Nevyhazovat, byla by to chyba. Odneste v neděli před stadion v Edenu a můžete jít za něj zdarma na utkání 3. kola Synot ligy Slavia Praha – Slovan Liberec. Tomu se říká příležitost!



Který fotbalový nadšenec by si nechtěl zajít na prvoligový zápas výměnou za něco, co už nepotřebuje? Akce Mobilcup roadshow to umožňuje. Pro zápas Slavia-Liberec je připraveno 100 volných vstupenek, po jejich vyčerpání ale nemusí ostatní odnášet staré telefony a drobné spotřebiče domů. Čeká na ně výměnou oblíbené české pivo Gambrinus, a to přeci k fotbalu také patří!

Na své si přijdou také ti návštěvníci, kteří žádný starý mobil nepřinesou. Čeká na ně Mobilcup truck, ve kterém je připravena zábava pro malé i velké fotbalisty. Každý si může pořídit vtipnou fotku u fotostěny, soutěžit o věcné ceny a také vyzkoušet revoluční fotbalový trenažér Team Mate.

„Tuto aktivitu jenom vítáme,“ sděluje Jiří Vrba, ředitel oddělení komunikace Slavia Praha. „Víme, že výtěžek půjde na dobročinné účely, což je vždycky záslužné. A také to, že akce může do Edenu přivábit nové fanoušky, je pro nás příznivé,“ říká.

Vstupenky za staré mobily už mohli fanoušci získat v 1. kole na ligové duely Jablonec-Brno a České Budějovice-Liberec, ve 2. kole Brno-Hradec Králové a Plzeň-Jablonec, ve 3. kole kromě utkání Slavia-Liberec se akce týká i střetnutí Jihlava-Bohemians.

Tím však ještě nic nekončí. Soutěž Mobilcup je určena i pro týmy sběračů. „Dvanáct nejlepších týmů se potká ve finálovém turnaji v malé kopané, který se odehraje 6. září v Praze. Týmy, které se do sběru zapojily a nepostoupily do finálového turnaje, mohou již nyní za odevzdané mobily směňovat dárky v e-shopu na webu www.mobilcup.cz,“ říká Kristina Mikulová z neziskové organizace ASEKOL, která turnaj pořádá.

Nejhodnotnější cena je opět fotbalová: zájezd na zápas anglické Chelsea FC v Lize mistrů.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud