Jakub Dvořák
15. srpna 2014 • 23:11

Na Spartu jsme byli všichni nažhavení, říká šťastný střelec Greguš

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zůstaň, jaký jsi... Řepku hráči žerou, bude výborný trenér, předpovídá Páník
Plekanec promluvil o Kladně: Když se pořád opakují stejné chyby, tak…
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Baníku Ostrava si připsali ve čtvrtém kole Synot ligy překvapivé vítězství na hřišti pražské Sparty, když zvítězili 1:0 gólem Jána Greguše už z páté minuty utkání. "Je to krásný pocit tady vyhrát," netajil nadšení ostravský střelec.



„Opravdu jsme všichni šťastní a spokojení, že jsme to utkání tady zvládli. Na hřišti jsme působili opravdu jako tým. Věděl jsem, že Sparta má trochu pomalejší rozehrávku a když se mi povedlo ji narušit a získat míč, tak jsem se snažil jen utíkat na bránu a vstřelit gól. Snažil jsem se co nejlépe mířit na bránu a spadlo to tam nejlépe, jak jen mohlo," říká Greguš.

Sparta Praha - Baník Ostrava: Gól Jána Greguše na 0:1
Video se připravuje ...

"Pomohlo nám, že jsme hráče Sparty dobře bránili. Rychle jsme k nim přistupovali a nedávali jim moc prostoru. Věděli jsme, jak na Spartu hrát a tím jsme i eliminovali útoky domácích. Bylo hodně důležité, že jsme neinkasovali," pokračuje třiadvacetiletý fotbalista.

"Kdybychom dostali branku, tak je možné, že by se Sparta mohla chytnout a třeba otočit i utkání, takže toto bylo opravdu důležité. Hráli jsme potřetí v Praze a do třetice všeho dobrého se nám konečně podařilo zvítězit," pokračuje.

"Na Spartu jsme byli všichni opravdu nažhaveni. Možná i proto to z naší strany bylo takové svižné a ne vláčné. Jsme opravdu rádi, že naše první výhra vyšla zrovna na takové utkání. Klaplo to opravdu skvěle," netají nadšení ostravský záložník.

"Věděli jsme, že Sparta má doma opravdu dlouhou šňůru bez porážky, ale věděli jsme, že tato série někdy musí skončit a nám se to povedlo zrovna dneska. Teď se nám pojede opravdu dobře domu. Bude to šťastná cesta, ale euforie potrvá jen pár dní, pak se budeme muset začít soustředit na dalšího soupeře, který nás čeká,“ uzavírá.

Sparta - Baník : Centr Matějovského na Costu, ten hlavičkoval mimo
Video se připravuje ...

Sparta - Baník: Únik hostujícího Greguše zastavil až Costa
Video se připravuje ...

Sparta Praha - Baník Ostrava: Tyč Davida Lafaty z přímého kopu
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud