16. srpna 2014 • 12:15

Válka koučů! Vyhazov Rajnocha jsem nikomu neradil, zuří Vavruška

Autor: kub
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kauza Jana Rajnocha, který byl v týdnu přeřazen do juniorky Slovanu Liberec, má peprné pokračování. Trenér A týmu Samuel Slovák tvrdí, že se k tomu kroku odhodlal na základě doporučení svého předchůdce Davida Vavrušky - a ten to rázně odmítá. „Je nešťastné řešit věci přes noviny, ale nemám jinou možnost, protože tohle poškozuje mé jméno. Pan Slovák by si měl za svými rozhodnutími stát,“ říká Vavruška.



V Liberci je pořádně horko. Můžou za to výroky trenéra A týmu Samuela Slováka, který po pátečním zápase s Duklou (0:0) uvedl, že bývalého reprezentanta Jana Rajnocha vyřadil z kádru i na základě doporučení, které mu dal jeho předchůdce David Vavruška, shodou okolností kouč liberecké juniorky, kam nyní Rajnoch patří.

„Udělal jsem chybu, když jsem dál na Rajnochovi stavěl,“ sdělil Slovák. „Trenér juniorky (David Vavruška – poz. red.) mě před sezonou upozornil, že jeho výkonnost nebude stačit na první tým, ale já se jeho radou neřídil,“ sypal si popel na hlavu.

„Od pana Slováka je to hrubá etická chyba,“ říká Vavruška, kterého slova klubového kolegy šokovala. „Nic se mnou nekonzultuje, mluvil se mnou všehovšudy dvakrát. Když už udělá nějaké rozhodnutí, měl by si za ním stát,“ doplňuje.

Hvězda a dřevák 3. kola ligy: Rajnoch daroval Škodovi dva góly
Video se připravuje ...

„Já se od vyřazení Honzy Rajnocha z kádru áčka absolutně distancuju a odmítám s tím být jakkoliv spojován,“ pokračuje Vavruška.

„S Honzou mám výborný vztah a panu Slovákovi jsem před sezonou říkal, že pokud ho bude potřebovat, musí s ním mluvit. Já jsem to tak s Honzou dělal a na jaře nám pomohl k postupu do Evropské ligy.“

Celý sestřih: Slovan Liberec - Dukla Praha 0:0
Video se připravuje ...

Bekim Balaj v souboji s libereckým Janem Rajnochem
Bekim Balaj v souboji s libereckým Janem Rajnochem

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud