13. září 2014 • 04:50

Na Slavii po brankáři hodili botu i voňavky. Měl dárky pro přítelkyni

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Dlouhou dobu svůj tým příkladně podporovali, za nepříznivého stavu ve druhé půli mu ale vůbec nepomohli. Fanoušci Slavie si po druhém gólu Brna za svou oběť vybrali brankáře Václava Hladkého, kterého zasypali kelímky s pivem, zapalovači, z tribuny dokonce přilétla na trávník i hozená bota. Sudí Nenadál musel duel dvakrát na krátkou chvíli přerušit. „Bylo to velmi nepříjemné. Moc mě to mrzí,“ tvrdil po zápase trenér Slavie Miroslav Beránek. Zbrojovka si nakonec z Edenu odvezla překvapivou výhru 3:1.



Zlobu slávistického kotle odstartovala v 60. minutě, kdy Brno zásluhou druhého gólu Vávry zápas otočilo na 2:1. Fanoušci neunesli oslavný řev brankáře Hladkého a z tribuny začaly létat kelímky plné piva, zapalovače a další předměty.

Na Hladkého létaly v Edenu kelímky i zapalovače, sudí přerušil zápas
Video se připravuje ...

„Mám ve zvyku góly slavit, takže jsem si zařval a chápu, že je to rozčílilo. Odnesl jsem si sbírku zapalovačů i voňavek, takže možná přítelkyně dostane nějaký dárek,“ bral Hladký po zápase vše s nadhledem. „Pivo mě netrefilo, což je možná škoda,“ smál se.

O dost menší radost ovšem měli slávisté. K ničemu nebylo totiž ani neustálé varování hlasatele, fanoušci si prostě nedali říct. Dvojnásobné přerušení, i když trvalo vždy jen chvíli, hráčům nepomohlo. „Ztratili jsme tempo a musím říct, že to pomohlo soupeři,“ tvrdil Beránek.

Slavia - Brno - komplet sestřih
Video se připravuje ...

Na trávník dokonce přiletěla i bota!Foto Jaroslav Legner (Sport)

Kotli domluvil až kapitán Latka, v závěru už ale ani jeho slávističtí příznivci neposlouchali. Kelímek s pivem dokonce trefil ošetřovaného Malíka do hlavy.

Záložník Milan Černý se ale do kritiky vlastních fanoušků pouštět nechtěl. „Nevím, jestli je to dobré, nebo špatné. Rozhodčí to poté nastavil, takže nás to nepoznamenalo,“ ubezpečoval.

Jeho nadřízený ale nesportovní chování odsoudil. „Odpadky a tyhle věci prostě na hřiště nepatří,“ uzavřel naštvaný trenér Slavie Beránek.

Václav Hladký pod palbou kelímky s pivem.
Václav Hladký pod palbou kelímky s pivem.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud