23. září 2014 • 04:29

PĚTKRÁT VEN! Vyloučený Nitrianský vypěnil, Vošahlík tleskal

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
SESTŘIH: Everton - Liverpool 2:0. Překvapení v Merseyside derby, Reds se vzdaluje titul
VŠECHNA VIDEA ZDE

Na stadionech se hrál velký mariáš. Uplynulé 8. kolo Synot ligy přineslo zatím nejvíc trestů v sezoně. Rozhodčí rozdali 28 žlutých karet a pět hráčů vyloučili. Podívejte se, proč museli odejít z hřiště v sestřizích iSport TV. Která červená karta byla podle vás nejzbytečnější? Hlasujte v anketě.



Případ Lüftner (Teplice)

V 36. minutě fauloval Michael Lüftner za žlutou kartu poprvé. A pak se ani nemusel prakticky vracet z kabiny po poločasové přestávce. Už pět minut po začátku druhé půle po zákroku na domácího Michala Ďuriše na hřišti po druhé žluté kartě skončil ve chvíli, kdy Teplice prohrávaly „jen“ o jeden gól.

Mladá Boleslav - Teplice: Vyloučení Lüftnera
Video se připravuje ...

Případ Hošek (Teplice)

Jako by toho nebylo dost, Teplice přišly v Mladé Boleslavi po Lüftnerovi o dalšího obránce. Jan Hošek se vykartoval velmi rychle - povalil na zem Bartla a zavinil penaltu v 65. minutě, po které domácí zvýšili na 2:0. A o dvě minuty později už po ruce u autové čáry odcházel z hřiště úplně.

Mladá Boleslav - Teplice: Vyloučení Jana Hoška
Video se připravuje ...

Případ Vošahlík (Č. Budějovice)

Záložník Českých Budějovic bude chtít na zápas proti svému bývalému klubu rychle zapomenout. V Jablonci se vyfauloval během úvodních 15 minut, když dvakrát po sobě nestačil zastavit unikajícího Nováka. Při odchodu Vošahlík ironicky zatleskal směrem k sudímu. „K rozhodčímu se nemáme vyjadřovat, ale neodpustím si říci, že první žlutá pro Vošahlíka byla neskutečně přísná,“ zlobil se trenér nováčka Luboš Urban. Jeho tým přesto uhrál na hřišti favorita remízu 0:0.

Jablonec - České Budějovice: Vyloučení Jana Vošahlíka
Video se připravuje ...

Případ Nitrianský (Slavia)

V Ďolíčku teklo Slavii do bot a některým jejím hráčům v souboji s Bohemians 1905 docházela trpělivost. Obránce Milan Nitrianský na to doplatil nejvíc. Za oba zkraty by se nemusel stydět někdejší sparťanský kapitán Tomáš Řepka... Nejdřív v 67. minutě reagoval podrážděně na Mosquerův faul a s rozčíleným výrazem do domácího záložníka strčil. Devět minut před koncem se rozčílil znovu. Chystal se vhodit aut, ale sudí ho nepřesně přisoudil domácím Klokanům. Reakce Nitrianského? Míč odhodil vztekle na tribunu. A druhá žlutá a červená byla na světě…

Bohemians 1905 - Slavia Praha: Vyloučení Milana Nitrianského
Video se připravuje ...

Případ Kaša (Baník Ostrava)

Asi nejspornější moment celého kola. Po půlhodině utkání v Plzni se obránce Baníku Filip Kaša dostal do souboje s unikajícím Janem Chramostou. Ten ho v běžeckém souboji nejdřív postrčil, až teprve potom přišel sporný zákrok v pokutovém území. Rozhodčí Příhoda to viděl jinak – nařídil pokutový kop, ze kterého Daniel Kolář vstřelil vítězný gól zápasu.

Viktoria Plzeň - Baník Ostrava: Faul Filipa Kaši na Jana Chramostu - vyloučení
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud