5. října 2014 • 04:59

Fanoušci Slavie zuří: Výkon jako z divize. Je snad na cestě Pastoor?

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Svědík: Baník, nebo Polsko? Pozor, horká je ale pořád i plzeňská stopa!
VŠECHNA VIDEA ZDE

To je bída. Pět porážek v řadě posílá Slavii tabulkou Synot ligy níž a níž. Naposledy tým padl na půdě Jihlavy 0:1. „Inkasovaný gól s námi zamával. A asi nemáme takovou kvalitu, abychom soustředěnou obranu přehráli,“ řekl po utkání trenér Pražanů Miroslav Beránek. Fanoušci ale zuří, a dokonce spekulují o tom, kdy dlouho vyzdvihovaný kouč v klubu skončí.



„Pohled na tabulku je hodně nepříjemný. V kabině si musíme udělat pořádek a už se to nesmí opakovat. Začíná hořet voj, jak se říká. Sami jsme se do této situace dostali, sami se musíme z ní vylízat,“ bouřil Jiří Bílek, jenž místo zraněného Martina Latky nastoupil s kapitánskou páskou.

CELÝ SESTŘIH: Vysočina Jihlava - Slavia Praha 1:0
Video se připravuje ...

Na tohle ale fanoušci neslyší a na webu slavistickenoviny.cz dávají týmu co proto. „Připadá mi, že loňské sněhy se vrací. Nemám nervy to sledovat,“ stěžoval si jeden z přispívajících „Kornovo“. Nespokojený byl i další z fandů diskutující jako Marcocruz. „Já myslel, že hráči se dušovali, že Bohemka se nebude opakovat. Super, takže nejubožejší tým téhle sezóny a my si ani neškrtneme,“ napsal zjevně nazlobený.

Fanoušek pod nickem „Falk“ sice Slavii hájil oslabenou sestavou, ale byl v drtivé menšině. „Každý kdo trošku fotbalu rozumí, při této sestavě musel očekávat mizernou hru. Už je to horší jak v minulé sezóně,“ domnívá se.

Jihlava - Slavia Praha: Gól Vladimíra Kukoľa na 1:0
Video se připravuje ...

Našli se i takoví příznivci, kteří už se pustli, byť s nadsázkou, do hledání nástupce Miroslava Beránka. „Už jsou nějaké spekulace o tom, kdo přijde místo Beránka? :-) Alex Pastoor je snad volnej... No a Rada taky nemá do čeho píchnout, Franz nejpozději příští týden...,“ ulevil si diskutující pod jménem Edwardtheiron a připomněl bývalé trenéry Slavie.

Další z příznivců ale měli jasno, že za tohle současný trenér nemůže a vina je na fotbalistech. Myslí si to třeba Jufoun. „Umí ti naši hráči aspoň trochu kombinovat? Nemohu si pomoct, ale tohle je tak divizní výkon. Vždyť tam není ani trochu snahy, fotbalovosti, nechtěli by kluci radši do fabriky, udělat si osm hodin, a jít v klidu na pivko? Za toto bych je nakopal do zadku,“ nebral si servítky.

Se zajímavým návrhem pak přišel Carlos Segi. "Platů by se měli hráči vzdát ve prospěch nějaké nadace nebo dětského domova, alespoň někoho by potěšili, když už ne fandy Slávie," napsal fanoušek v mailu určeném deníku Sport.

Fotbalová Slavia je opět na kolenou. Prohrála v Synot lize pět zápasů v řadě, naposledy nebodovala na půdě Vysočiny Jihlava (0:1)
Fotbalová Slavia je opět na kolenou. Prohrála v Synot lize pět zápasů v řadě, naposledy nebodovala na půdě Vysočiny Jihlava (0:1)

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud