6. října 2014 • 04:15

Dvojité jesle! Teplické hvězdy skvěle vytrestaly Limberského

Autor: jon
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Úvod utkání fotbalové Synot ligy mezi Plzní a Teplicemi mnoho vzrušení nenabídl, jedna akce hostujícího týmu se ale opravdu povedla. Teplická dvojice Vůch, Nivaldo si báječně pohrála s Davidem Limberským. Západočeský kapitán jen bezmocně přihlížel, když mu míč dvakrát prošel mezi nohama a hosté se dostali do velké šance. Parádní akci chybělo jen gólové vyústění.



Bezesporu šlo o jeden z nejvýraznějších momentů prvního poločasu. Ve 32. minutě se na kraji hřiště snažili prosadit tepličtí hráči. Vůcha s Nivaldem bránil David Limberský, jindy neprostupná zeď plzeňské obrany.

Teplické ofenzivní duo ale západočeského kapitána pořádně rozhodilo. Nejdřív mezi jeho nohy prostrčil balon Vůch, vzápětí to samé provedl Nivaldo. Povedenou souhrou navíc Severočeši vyšachovali i přihlížejícího stopera Procházku a z nenápadné akce se zrodila gólová šance.

Plzeň - Teplice: Dvojité "jesle" pro Davida Limberského
Video se připravuje ...

Vůch se zprava řítil do vápna, jenže nepřihrál přesně a plzeňští hráči nebezpečnou situaci ubránili. Limberský si asi bude ještě dlouho pamatovat, jak s ním teplické opory vyběhli a určitě si dá příště pozor, aby k takovým situacím vůbec nedošlo. 

Plzeňské fotbalisty ale teplická paráda mrzet nemusí. Západočeši si připsali tři body za výhru 1:0 a vrátili se do čela ligy před Spartu.

Plzeň - Teplice komplet sestřih
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud