19. října 2014 • 09:03

VIDEO: Tu máš na Salam(i)! A potlučený Brabec jel do nemocnice

Autor: pan
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Během své pestré kariéry zažil mnohé – a po sobotě Erich Brabec ví, i jak vypadá teplická nemocnice. Sedmatřicetiletého zadáka do ní poslal ošklivým faulem severočeský útočník Eugene Salami, který musel být za žlutou kartu hodně rád. Obrana hostí nakonec bez svého šéfa inkasovala čtyřikrát.



Běžela teprve druhá minuta, když Eugene Salami máchl vysokou nohou – a kolíky jeho kopačky se zastavily až na hrudníku Ericha Brabce. Stoper Bohemians se bolestí svalil na zem a hřiště musel opustit na nosítkách. Rentgen ani další vyšetření naštěstí žádné vážně zranění nepotvrdily.

„Člověk odehraje balon a najednou rána, nevěděl jsem, co se děje,“ líčil svou kolizi s nigerijským obrem Brabec. „Trefí mě kopačkou na žebra, není to nic příjemného. Naštěstí je to jen naražené, nic hrozného se nestalo.“

Kung-fu Salami! Teplický útočník odrovnal stopera Brabce
Video se připravuje ...


Sudí Emanuel Marek nicméně ukázal Salamimu jen žlutou kartu.

„Možná tím kompenzoval to, že proti nám měl chvíli předtím písknout penaltu, kdyby ji písknul, neřekneme ani popel. A pak měl vyloučit Salamiho a měl by to dál ve svých rukou. Co jsem pak dál slyšel, ten zápas se mu moc nepovedl,“ dodal Brabec.

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Teplice - Bohemians 1905 4:1
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud