25. října 2014 • 12:54

Trochu Poborský, trochu Panenka. Tak vypadal lob od Elvise z Ďolíčku

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeho tým prohrál, přesto Elvis Bratanovič potěšil fanoušky Bohemians 1905 nádherným gólem. V pátečním utkání proti Liberci poslal na konci první půle oblouček přes brankáře Ondřeje Koláře do hostující sítě. To byl kousek, za který mu určitě zatleskala i klubová legenda Antonín Panenka. Jeho trefa znamenala v Ďolíčku vyrovnání na 1:1, Klokani ale nakonec doma prohráli 2:4.



Na tomto místě vznikají nádherné góly. Právě Panenka tady piloval slavný penaltový dloubák, kterým rozhodl finálový rozstřel na mistrovství Evropy 1976. Nyní stadion u Botiče viděl další povedené zakončení v podání slovinského útočníka, který v létě přestoupil do Bohemians 1905 z Teplic.

Byla to mezinárodní spolupráce. Hodně práce v ní odvedl Matús Mikuš, který k Bratanovičovi přesně nacentroval. A ten míč nadzvedl míč nártem a poslal ho přes Koláře. „Chtěl jsem to tak udělat,“ odmítl Bratanovič po zápase pro klubovou televizi, že by šlo o dílo náhody.

Bohemians 1905 - Liberec: Gól Elvise Bratanoviče
Video se připravuje ...

Ten gól měl trochu z Panenky a kousek z památné trefy Karla Poborského na EURO 1996 ve čtvrtfinále proti Portugalsku. Nakonec však Klokanům nepřinesl body. Ti však v této sezoně oproti očekáváním skórují nad očekávání často (18), ale také hodně inkasují (21). „Je důležité, aby si část hráčů uvědomila, že fotbal je především o poctivosti a nám to u některých hráčů chybí,“ uvedl trenér Bohemians 1905 Roman Pivarník.

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Bohemians 1905 - Liberec 2:4
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud