27. října 2014 • 18:49

Kdo trefí břevno, kdo má největší ránu? Nominujte do Souboje plejerů

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci mají možnost vybrat si ligové fotbalisty, kteří poměří své schopnosti v dovednostních disciplínách v rámci akce "Souboj plejerů". Ligová fotbalová asociace spustila na webu www.synotliga.cz hlasování, ve kterém fanoušci do čtvrtka 30. října rozhodnou o tom, kteří tři hráči se zúčastní soutěže o nejtvrdší střelu, v trefování břevna, slalomu a v chytání přímých kopů. Měření sil se uskuteční 12. listopadu.



Jednotlivé ligové celky vybraly ze svých kádrů hráče pro jednotlivé disciplíny a fanoušci ze 16 nominovaných vyberou trojici, která se soutěže zúčastní.

O účast v soutěži o nejtvrdší střelu se hlásí například Roman Hubník z Plzně, Manuel Pamič ze Sparty, Martin Juhar ze Slavie, Martin Zeman z Příbrami či Ján Greguš z Ostravy.

VIDEO | Hráči Jablonce nominovali na Souboj plejerů

Přesnost střelby v podobě trefování břevna chtějí osvědčit brněnský Pavel Zavadil, teplický Nivaldo, Václav Koloušek z Jihlavy, sparťan Kamil Vacek či Jan Kovařík z Plzně.

Do slalomu se přihlásili například Tomáš Berger z Dukly, Tiémoko Konaté ze Sparty, Tomáš Hořava z Plzně, slávista Jaromír Zmrhal či teplický Egon Vůch. Do soutěže brankářů kluby většinou hlásily náhradníky, nechybí však ani gólmani s reprezentační zkušeností Tomáš Grigar (Teplice), Jiří Pavlenka (Ostrava), Marek Štěch (Sparta) či veterán Jaromír Blažek (Jihlava).

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud