28. října 2014 • 22:10

CELÝ SESTŘIH: Osvětlení vydrželo, Dukla remizovala s Příbramí 0:0

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Dukly Praha v dohrávce 11. kola první ligy doma remizovali 0:0 s Příbramí a ukončili její čtyřzápasovou vítěznou sérii pod trenérem Pavlem Tobiášem. Zápas byl v pátek 17. října předčasně ukončen kvůli výpadkům světel na Julisce, na druhý pokus se na dejvickém stadionu vše obešlo bez technických problémů.



KOMPLETNÍ SESTŘIH: Dukla - Příbram
Video se připravuje ...

Dukle vedle dlouhodobě zraněného Vorla chyběl i jeho tradiční stoperský partner Štetina, který pykal za čtyři žluté karty. Ve středu obrany tak zaskočili mladíci Jeřábek s Polomem.

První možnost měla ve 12. minutě Příbram. Po rohu propadl míč k Hájovskému, jehož ukrytou střelu musel brankář Rada vyrazit. Další minuty pak dlouho nabízely jen boj mezi oběma šestnáctkami.

Dukla častěji držela míč, ale poprvé ohrozila soupeřovu branku až v poslední minutě první půle. Ránu Marka Hanouska nadvakrát chytil gólman Boháč.

Příbram vstoupila do druhé půle lépe a hrozila především ze standardních situací. Po jedné z nich Zápotočného hlavičku vyrazil dobře postavený Rada. Dukla odpověděla Bergerovou zblokovanou střelou a dvěma nepřesnými pokusy střídajícího Považance.

Na druhé straně z dálky minul Fillo a 734 mrznoucích diváků v ochozech dál marně čekalo na strhující fotbal. Dukla tak i v sedmém vzájemném utkání v nejvyšší soutěži udržela neporazitelnost. Příbram alespoň počtvrté z posledních pěti ligových utkání uhájila čisté konto.

11. kolo první fotbalové ligy:

Dukla Praha - 1. FK Příbram 0:0
Rozhodčí: Hrubeš - Kříž, Arnošt. Bez ŽK. Diváci: 734. 

Dukla: F. Rada - Karavajev, Jeřábek, Polom, Matěj Hanousek - Marek Hanousek, Gedeon, Čajič (62. Považanec) - Berger (75. Néstor), Beauguel, Krmenčík. Trenér: Kozel.
Příbram: Boháč - Sus, Zápotočný, Hájovský, Neves - Pilík (90. Hajrapetjan), Hnaníček, Deli, Fillo (78. T. Krbeček), M. Zeman (90.+1 Krameš) - Řezníček. Trenér: Tobiáš.

Roman Polom dělá maximum, aby ubránil kanonýra Příbrami Jakuba Řezníčka
Roman Polom dělá maximum, aby ubránil kanonýra Příbrami Jakuba Řezníčka

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud