1. listopadu 2014 • 20:35

VIDEO: Hrubka Grigara potopila Teplice! Tristní, soptil Ščasný

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tradičně bývá lídrem, o kterého se může tým opřít. Na zápas s Jihlavou ale bude chtít gólman Teplic Tomáš Grigar co nejrychleji zapomenout. Právě po jeho hrubé chybě, kdy místo rozehrávky namazal hostujícímu útočníkovi, Jihlava duel rozhodla. Po prohře 2:3 se tak Teplicím vzdaluje sen o evropských pohárech. „To bylo trestuhodné,“ sepsul své svěřence trenér poražených Zdeněk Ščasný.



Teplice vstupovaly do zápasu s Jihlavou jako jasný favorit. Od začátku ale musely dotahovat. Nejdříve vyrovnal na 1:1 Mahmutovič, na 2:2 srovnal pro změnu stoper Jablonský.

Třetí gól Jihlavy byla ale kudla do zad. A Tepličtí si ji paradoxně „zabodli“ sami. Vondrášek poslal Grigarovi dlouhou a především skákavou malou domů a zkušený brankář dílo zkázy dokonal.

Po krkolomném zpracování chtěl rozehrát na obránce, ovšem trefil přesně nohu jihlavského Mešanoviče. Grigar se poté sice ještě snažil míč vybojovat, veškerá snaha ale byla marná. Hostující útočník zasunul míč do prázdné brány a celý duel rozhodl ve prospěch Jihlavy.

Teplice - Jihlava: Gól Murise Mešanoviče na 2:3
Video se připravuje ...

„Udělali jsme hrubé chyby v době, kdy jsme se dostávali zpět do zápasu. O třetím inkasovaném gólu nemluvím, to bylo tristní,“ komentoval situaci naštvaný kouč Ščasný.

„Měli jsem standarní situaci, míč pod kontrolou... Vondrášek to měl řešit jinak, ale když to dal Grigarovi špatně, tak ten to měl každopádně řešit úplně jinak. To je trestuhodné. Chybu udělali oba,“ zakončil teplický lodivod.

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Teplice - Jihlava 2:3
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud