Stanislav Hrabě
1. listopadu 2014 • 20:25

Takový gól jsem v lize ještě nedal, lebedil si jihlavský Kučera

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
Zdrcený Trpišovský, Hranáč je teď NEJ stoper ligy. Co Svědík a plzeňská stopa?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V 67. minutě utkání Teplice-Jihlava 2:3 si záložník hostů Tomáš Kučera srovnal míč na pravou nohu a práskl do něj. Byla to ostrá střela, ve fotbalovém slovníku označovaná jako nechytatelná.



 Zaplachtila do pravého rohu Grigarovy branky a Jihlava vedla na Stínadlech 2:1. „Byl to nejhezčí gól v první lize. Možná v dorostu nebo juniorce se mi něco podobného povedlo, ale na této úrovni ještě ne,“ lebedil si autor.

Teplice - Jihlava: Gól Tomáše Kučery na 1:2
Video se připravuje ...

Pro Jihlavu byla vždycky teplická půda rozžhavená jako sopečná láva, chodit se po ní nedalo. „Tady jsme vždycky dostávali čtyřku a odjížděli jak zpráskaní psi,“ přiznával Kučera.

Tentokrát to ovšem vyšlo. „Teplice určitě byly před zápasem favoritem,“ netajil Kučera. „Ale my si stanovili taktiku, jeli sem s nějakým cílem a povedlo se nám to. Hráli jsme ze zajištěné obrany, domácí do nás naráželi a my se snažili o rychlé protiútoky,“ ocenil dobře zvolený způsob boje.

Pro jihlavského záložníka je současný stav o to zajímavější, že po odvolaném kouči Petru Radovi převzal mužstvo jeho otec Roman. A bilance je zatím skvostná – čtyři zápasy, tři výhry, jedna remíza. 

„Nedá se brát, že naše rodina zachraňuje Jihlavu, to určitě ne,“ odmítl střelec důležitého gólu výsostné postavení.  „Otec nám všem v kabině podal ruku a pogratuloval k vítězství,“ prozradil, k níž přispěl nádherným gólem. „Byl to nejhezčí gól v první lize,“ opakoval.

Teplice - Jihlava: Gól Vladimíra Kukola na 0:1
Video se připravuje ...

Teplice - Jihlava: Gól Aidina Mahmutoviče na 1:1
Video se připravuje ...

Teplice - Jihlava: Gól Davida Jablonského na 2:2
Video se připravuje ...

Teplice - Jihlava: Gól Murise Mešanoviče na 2:3
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud