22. listopadu 2014 • 04:30

Pelta posiluje Galacticos! Chce Nivalda, Beauguela i Laštůvku

Autor: hp, sh, kub, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jestli někdo po obřích letních nákupech pochyboval, že v Jablonci vzniká na české poměry vskutku galaktický výběr, ať se mrkne na následující jména. Nivaldo, Beauguel, Laštůvka a další ligové hvězdy. Ano, právě je si mezi jinými vyhlédl šéf Baumitu Miroslav Pelta jako další zimní posily. Jsou to hráči, kteří ve svých klubech patří k nejlepším.



Na jaře Miroslav Pelta prohlásil, že v létě bude túrovat, aby svůj poklad vrátil na přední místa ligy. Před otevřením dalšího přestupového okna zvyšuje otáčky na maximum. Na Střelnici chce v zimě přivést několik špičkových fotbalistů! 

„Budou to tak tři až čtyři hráči. Takoví, kteří hrají v české lize významnou roli ve svých klubech. Když někdo přijde, chceme, aby to byla posila,“ prohlásil ambiciózní majitel.

A zainteresovaní už teď nezahálí a žhaví linky. Dohodnutí už prý v Jablonci jsou, minimálně předběžně, s trojnásobným reprezentantem, gólmanem Dněpru Dněpropetrovsk Janem Laštůvkou. Ten je na Ukrajině aktuálně náhradníkem. V lize chytal naposledy v dubnu.

Miroslav Pelta má v hledáčku i další, velmi zajímavá jména. Ohlíží se například po Beauguelovi z Dukly, z Teplic by rád přivedl Nivalda, kterému v létě končí smlouva. Lanařit bude i jiné hráče, co platí za opory ligových klubů.

Titulní strana deníku Sport Titulní strana deníku SportFoto Sport

Další informace o možných přestupech do Jablonce a rozhovor s trenérem Šilhavým čtěte v sobotním Sportu.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud