Jan Vacek
29. listopadu 2014 • 23:30

Na Bohemce tekly nervy! Švenger se sápal po soupeři, málem se porvali

Autor: Jan Vacek
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Běžela 44. minuta utkání 16. kola Synot ligy mezi Bohemians a Slováckem (1:2). Gólman Pražanů Milan Švenger zachytil balon a chystal se ho rozehrát. Zdánlivě obyčejná situace, jakých je v zápase několik. Z rychlé rozehrávky ale nic nebylo, do souboje s domácím brankářem se totiž připletl záložník hostů Veliče Šumulikovski.



Výsledkem byla velká potyčka, do které se postupně zapojili i další hráči. Ti se především snažili uklidnit rozlícené soky. „Chtěl jsem rychle rozehrát balon, ale Šumulikovski mě chytil pod krkem a roztrhl mi dres, znemožnil mi rozehrát akci. Nevím, co víc bych k tomu řekl,“ konstatoval rozzlobený gólman „klokanů.“ Záběry z videa však odhalují, že právě Švenger šel do soupeře, který mu stál trochu v cestě, daleko drsněji.

A to si Šumulikovski pochopitelně nenechal líbit. „Brankář mě chytil a střčil do mě, to opravdu nemám rád,“ kroutil hlavou záložník Slovácka, jenž se poté pustil se Švengerem do slovní přestřelky. Ta pokračovala ještě při odchodu do šaten. „Něco jsme si tam vysvětlovali, tak to chodí,“ usmíval se makedonský fotbalista.

Na Bohemce tekly nervy. Švenger se málem popral se Šumulikovskim
Video se připravuje ...

K úsměvům měl rozhodně víc důvodů než jeho soupeř, Slovácko totiž na hřišti Bohemians vyválčilo cennou výhru 2:1. Na Švengerovi bylo vidět, jak ho porážka mrzí, navíc nechápal, proč od sudího Pavla Fraňka za svůj výstup se Šumulikovskim uviděl žlutou kartu. „Nevím, jak to vypadalo z tribuny, ale nechápu, proč jsem dostal kartu. Pouze jsem chtěl rozehrát balon, ale on mi to neumožnil a ještě se po mě oháněl,“ prohlásil bývalý gólman slovenské Senice.

Nutno podotknout, že rozhodčí dokázal rozbouřené emoce v táborech obou mužstev utlumit, což ocenil i trenér Slovácka Svatopluk Habanec.“Rozhodčí tu situaci dobře zvládl, mohlo se pak bez problémů pokračovat,“ pochválil kouč moravského celku.

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Bohemians 1905 - Slovácko 1:2
Video se připravuje ...

Bohemians 1905 - Slovácko: Gól Tomáše Břečky na 1:2
Video se připravuje ...

Bohemians 1905 - Slovácko: Gól Jakuba Rady na 1:1
Video se připravuje ...

Bohemians 1905 - Slovácko: Neproměněná penalta domácího Jindřiška
Video se připravuje ...

Bohemians 1905 - Slovácko: Gól Libora Doška na 0:1
Video se připravuje ...

Bohemians 1905 - Slovácko: Hostující Trávník trefil v prázdné bráně jen záda obránce
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud