30. listopadu 2014 • 17:08

Strach o Lafatu! Kapitán Sparty se chytil za záda a musel z hřiště

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci Sparty mohli být spokojení s vítězstvím v Jihlavě. Víc starostí jim určitě dělá nejistý zdravotní stav kapitána Davida Lafaty. Nejlepší střelec týmu opustil hřiště už v prvním poločase poté, co se s bolestivou grimasou chytil za záda. Jak vážné jsou jeho problémy? To ukážou teprve další dny.



V 16. minutě David Lafata absolvoval souboj s domácím obráncem Lukášem Kryštůfkem, chvíli po něm se chytil za záda. Z výrazu v jeho obličeji bylo hned jasno: Musím střídat. Předal kapitánskou pásku Mariu Holkovi a plácl si u čáry s Tomášem Přikrylem , který ho v sestavě nahradil. I bez něj Sparta poslední podzimní zápas s přehledem zvládla a zvítězila 2:0.

K Lafatově stavu se krátce po zápase vyjádřil trenér Vítězslav Lavička . "Rozsah zranění Davida Lafaty v tuto chvíli neznáme. Zítra jde na komplexnější vyšetření, které nám prozradí víc," uvedl kouč Sparty. Až na začátku týdne bude zřejmě jasné, jak jsou Lafatovy potíže vážné.

Sparta přišla o nejlepšího střelce, Lafata se chytil za záda a musel střídat
Video se připravuje ...

Ligový program pro obhájce titulu sice pro letošek skončil, přesto mají sparťané před sebou ještě dva zápasy. Kromě odvety domácího poháru s Příbramí především klíčový souboj s Young Boys Bern o postup ze skupiny Evropské ligy. Kdyby v něm Lafata chyběl, byla by to pro Spartu citelná ztráta.

KOMPLETNÍ SESTŘIH: Jihlava - Sparta 0:2
Video se připravuje ...

David Lafata si nechává rozmasírovat zraněná záda
David Lafata si nechává rozmasírovat zraněná záda

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud