1. prosince 2014 • 04:40

Hrdinové víkendu: Řezník, Pirlo a Johnson. Kdo dal lepší gól?

Autor: pod
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jeden hraje Premier League, druhý válí v italské Serii A, třetí bojuje v české lize. Fotbalisté Glen Johnson, Andrea Pirlo a Radim Řezník ale mají něco společného. Že se vám to nezdá? Pak vězte, že všichni jmenovaní byli o víkendu vynášeni svými týmy do nebes. Každý z nich totiž rozhodl v posledních chvílích o zatraceně důležitých třech bodech. Který gól byl podle vás nejhezčí? Hlasujte v anketě.



Radim Řezník

Běžela 92. minuta vyhecovaného zápasu mezi Jabloncem a Plzní. Stav byl nerozhodný. A to mohli být hosté ještě docela rádi. Jenže obránce Radim Řezník chtěl více. Naběhl do soupeřova pokutového území a rozhodl. Radost byla obrovská. A naprosto právem. Plzeň díky výhře na poslední chvíli přeskočila Spartu a přezimuje v čele Synot ligy.

Řezník to rozřízl! V nastavení sejmul Jablonec, Plzeň přezimuje první
Video se připravuje ...

Andrea Pirlo

I veterán z řad Juventusu si nechal báječnou střelu na pravou chvíli. Jeho tým je sice lídrem italské ligy, na každé zaváhání ale netrpělivě čeká AS Řím. A to málem přišlo. Navíc v turínském derby. Juventus hrál bez vyloučeného hráče, stav byl 1:1. Tedy až do 93. minutě. To napřáhl za hranicí šestnáctky Pirlo a nedal gólmanovi šanci. Stadion „Staré dámy“, hráči i trenér vybouchli nadšením.

Glen Johnson

Železný muž. Tak přejmenovali někteří fanoušci obránce Liverpoolu Glena Johnsona po jeho riskantním kousku v sobotním zápase proti Stoke. Anglický reprezentant se nebojácně vrhl proti kopačce soupeře, aby rybičkou skóroval. Stalo se tak v 85. minutě utkání za nerozhodného stavu. Liverpool tři body nutně potřeboval, sebeobětování Johnsona bylo příkladné.

SESTŘIH Premier League: Liverpool - Stoke 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud