16. prosince 2014 • 04:40

Možné změny na Letné: Koho Sparta chce? Kdo je v ohrožení?

Autor: kub, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
  • Roman Bednář by v zimě mohl Spartu opustit, naopak na Letné by mohli přivítat jabloneckého záložníka Jana KopiceRoman Bednář by v zimě mohl Spartu opustit, naopak na Letné by mohli přivítat jabloneckého záložníka Jana KopiceFOTO: Koláž iSport.cz

    Fotbalový podzim Sparta nehodnotí úspěšně, dají se čekat změny. V ohrožení je trenér Vítězslav Lavička a několik členů kádru. Zároveň existují zajímaví fotbalisté, které by letenské vedení v zimě rádo přivedlo. Kdo by do Sparty mohl přijít a kdo naopak odejít? Přehled hráčů najdete ve fotogalerii.

  • Koho Sparta chce? JAN KOPIC, 24 let, záložník, Jablonec

    Jan Kopic Jan KopicFoto Michal Beránek (Sport)

    Varianta na pravé křídlo v případě, že by do Itálie odešel Josef Hušbauer, a do středu zálohy by se tak stáhl Bořek Dočkal.

  • Koho Sparta chce? MARTIN ZEMAN, 25 let, záložník, Příbram

    Příbramský záložník Martin Zeman (vpravo) Příbramský záložník Martin Zeman (vpravo)Foto Dominik Bakeš (Sport)

    Subtilnímu levákovi končí hostování v Příbrami, a tak by se měl hlásit na start přípravy ve Spartě. Konkurence pro Ladislava Krejčího?

  • Koho Sparta chce? ADAM JÁNOŠ, 22 let, záložník/obránce, Jihlava

    Obránce Adam Jánoš Obránce Adam JánošFoto Jaroslav Legner Sport

    Ač na Vysočině hraje ve středu zálohy, Sparta si ho chce stáhnout a vyzkoušet jako pojistku na pravý kraj obrany za Pavla Kadeřábka.

  • Koho Sparta chce? SIMON DELI, 23 let, obránce/záložník, Příbram

    Obránce Příbrami Simon Deli Obránce Příbrami Simon DeliFoto Michal Beránek (Sport)

    Univerzální obr z Pobřeží slonoviny si nepadl s Vítězslavem Lavičkou do oka. Jiný trenér by v něm však mohl nalézt zalíbení.

  • Koho Sparta chce? VÁCLAV KADLEC, 22 let, útočník, Frankfurt

    Český reprezentační útočník Václav Kadlec v dresu Frankfurtu Český reprezentační útočník Václav Kadlec v dresu FrankfurtuFoto Michal Beránek Sport

    Sparta nemá alternativu za Davida Lafatu, to se v plné nahotě ukázalo v zápase v Bernu. Letenské vedení tak vážně uvažuje o tom, že by přivedlo Václava Kadlece. Mladý útočník, který vypadl ze sestavy Frankfurtu, ale na návrat zatím nemyslí. 

  • Kdo je ve Spartě v ohrožení? JOSEF HUŠBAUER, 24 let, záložník

    Záložník Sparty Josef Hušbauer se na strahovské umělce dokázal proti Příbrami gólově prosadit Záložník Sparty Josef Hušbauer se na strahovské umělce dokázal proti Příbrami gólově prosaditFoto ČTK

    Synot liga 2014/15: 9/3
    Cagliari si produktivního reprezentanta zamluvilo už v létě, sledovalo ho v Bernu, ale nyní zájem italského celku citelně ochladl. Josef Hušbauer vinou zdravotních problémů na podzim svými výkony úplně nepřesvědčil.

  • Kdo je ve Spartě v ohrožení? RADOSLAV KOVÁČ, 35 let, obránce

    Sparťan Radoslav Kováč se vzteká v pohárovém zápase s Příbramí Sparťan Radoslav Kováč se vzteká v pohárovém zápase s PříbramíFoto Mária Rušinová (Blesk)

    Synot liga 2014/15: 9/0
    Liberec by si svého lídra rád stáhl zpět, ale to se zdá jako utopie. Radoslav Kováč deníku Sport řekl, že o návrat pod Ještěd nemá zájem, protože mu Sparta slíbila práci i po skončení hráčské kariéry. 

  • Kdo je ve Spartě v ohrožení? ROMAN BEDNÁŘ, 31 let útočník

    Útočník Sparty Roman Bednář (uprostřed) Útočník Sparty Roman Bednář (uprostřed)Foto Jaroslav Legner (Sport), Michal Beránek (Sport)

    Synot liga 2014/15: 5/0 
    Role žolíka se mu vždy zajídala, jenže jako hráč základní sestavy nikdy platný nebyl. A nyní už nestřílí góly ani jako náhradník, ten poslední dal před 204 dny. Nemá už žádnou perspektivu.

  • Kdo je ve Spartě v ohrožení? ONDŘEJ ŠVEJDÍK, 32 let obránce

    Obránce Ondřej Švejdík při tréninku v Malmö Obránce Ondřej Švejdík při tréninku v MalmöFoto Pavel Mazáč (Sport)

    Synot liga 2014/15: 4/0
    De facto odskákal vyřazení z Ligy mistrů, i když nebyl jediným ani hlavním viníkem. Nyní je stoperem číslo 4, pokud chce hrát, musí odejít. Lákavé nabídky pro něj mají Jablonec i Dukla.

  • Kdo je ve Spartě v ohrožení? MICHAL BREZNANÍK, 28 let záložník

    ¨

    Záložník Sparty Michal Breznaník (vpravo) Záložník Sparty Michal Breznaník (vpravo)Foto Dominik Bakeš (Sport)

    Synot liga 2014/15: 5/0
    Angažování slovenského divouse po vleklém zranění bylo velkým rizikem, které se zatím nevyplatilo. Michal Breznaník se totiž opět zranil. Potřebuje se rozehrát někde na hostování.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud