17. prosince 2014 • 14:08

Překvapení v Liberci. Týmu se ujme trenérské duo Kotrba a Csaplár

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Tohle čekal málokdo. Fotbalisty Liberce povede na jaře trenérská dvojice Jiří Kotrba a Josef Csaplár. Na lavičce předposledního týmu prvoligové tabulky nahradí Samuela Slováka, který po podzimu skončil. Csaplár se vrací do Slovanu po jedenácti letech. Klub představil nové trenéry na dnešní tiskové konferenci.



Šestapadesátiletý Kotrba naposledy vykonával funkci generálního manažera Českých Budějovic, kde skončil loni v květnu. Vedle Dynama Kotrba trénoval Cheb, Žižkov, Jablonec, Příbram, Olomouc, pražskou Spartu, Brno a národní tým do 21 let.

Csaplár v Liberci působil už v letech 2001-2003 a v roce 2002 se podílel na historicky prvním mistrovském titulu Slovanu. Dvaapadesátiletý kouč ještě vedl Příbram, Slavii Praha a Žižkov a vyzkoušel si také zahraniční angažmá v Panionisu Atény a polské Wisle Plock. Csaplár trénoval také mládežnické reprezentace.

Liberec na podzim pod vedením Slováka vyhrál jen dvě z šestnácti ligových utkání a s devíti nerozhodnými výsledky byl "remízovým králem" soutěže. Na první nesestupovou pozici ztrácí Severočeši jeden bod.

Noví trenéři Liberce: Jiří Kotrba a Josef CsaplárFoto ČTK

Podzim Slovanu Liberec v 90 vteřinách
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud