24. prosince 2014 • 20:00

Podaný se Spartou nepočítá. Spíš zahraničí, říká mistr Indie

Autor: dvo
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ve Spartě působil už odmala, je jejím odchovancem, přesto ale neustále paběrkuje po různých hostováních. Ačkoliv je to klasický levonohý fotbalista, čili nedostatkové zboží, a poslední dvě štace pro něj byly velmi úspěšné, v rudém dresu se zřejmě opět neukáže. „Vypadá to spíš opět na zahraničí,“ říká v rozhovoru pro iSport.cz záložník Jakub Podaný, čerstvý mistr indické superligy.



Sparta jeho počínání v Indii sledovala. Sedmadvacetiletý záložník říká, že mu letenský klub gratuloval přes sociální síť: „Ano, Sparta mi psala, tuším, že na Twitteru.“ Tím ovšem také jakákoliv možná interakce zřejmě končí.

„Nejsem ten, kdo ve Spartě skládá kádr a určuje sestavu. Minulou sezonu jsem měl v Řecku také dobrou. Odehrál jsem všechny zápasy a říct, že bych po tom hostování dostal ve Spartě šanci, tak to bych lhal,“ nedělá si Podaný iluze o možném zájmu Letenských.

Nabídky Podaný má. „Tentokrát by se jednalo o Evropu. Uvidíme, ještě není nic dohodnutého a jistého. Pořád mám půl roku na Spartě smlouvu a všechny její rozhodnutí plně respektuji. Pokud mě ale nechtějí, tak na druhou stranu Sparta není jediný klub na světě, kde bych mohl hrát,“ má jasno Podaný.

Velký rozhovor s Jakubem Podaným o angažmá v Indii a o jeho budoucnosti najdete v nedělním vydání deníku Sport.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud