9. ledna 2015 • 09:37

Jarolím končí v Liberci. Zapojí se do přípravy s Bohemians

Autor: ČTK, iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Záložník Marek Jarolím po necelém roce opouští liberecké fotbalisty. Vedení Slovanu se rozhodlo, že s ním neprodlouží smlouvu, která vyprší ke konci ledna. Na internetových stránkách klubu o tom informoval sportovní ředitel Jan Nezmar. Bez práce Jarolím dlouho nezůstane. Již dnes se zapojí do přípravy Bohemians 1905.



"Na Markovo pokračování v našem klubu nepanoval jednotný názor. Nakonec jsme se ale rozhodli, že náklady spojené s Markovou smlouvou použijeme jinak," uvedl Nezmar.

Naznačil, že by místo Jarolíma mohla přijít nová posila. "Když to řeknu hodně lidově, tak pouštíme vrabce z hrsti, abychom mohli pomýšlet na holuba na střeše," dodal Nezmar.

Třicetiletý Jarolím přišel do Liberce vloni na konci ledna. Za severočeský klub odehrál 16 ligových zápasů, v nichž vstřelil tři branky. Na podzim vinou dlouhodobého zranění zasáhl jen do tří utkání nejvyšší soutěže.

Naopak v Bohemians jsou si jistí, že s Jarolímem mohou počítat pro jarní ligové boje. "S vedením Liberce i se samotným hráčem jsme již v podstatě domluveni na podmínkách přestupu, proto se již dnes může Marek plně zapojit do přípravy na jarní část v Bohemce," uvedl sportovní ředitel Klokanů Tomáš Požár.

V Liberci už vládne Kotrba a Csaplár. Slovan chce dvě posily
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud