10. ledna 2015 • 12:50

Plzeň v první přípravě zlomila Tachov po půli, trefil se i Mahmutovič

Autor: iSport.cz, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zábranský? Zbrojovku řídit nebude, fotbal jde mimo něj, Kometa je srdcovka
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Plzně mají za sebou první zápas v novém roce, v úvodu přípravy si poradili s Tachovem 3:1. Ale po rychlé brance nové posily Aidina Mahmutoviče ze čtvrté minuty se dlouho nemohli prosadit, divizní protivník dokonce do poločasu srovnal. Viktoria zlomila odpor až ve druhé půli, kdy se prosadil odchovanec z juniorky Dominik Hradecký a v závěru zvýraznil výhru Jan Chramosta.



MATCH OVERVIEW LEGACY
10. 1. • 11:00
FC Viktoria Plzeň
FC Viktoria Plzeň
3:1
ONLINE
10. ledna
11:00
FK Tachov
FK Tachov
Góly

Domácí: 4. Mahmutovič, 55. Hradecký, 82. Chramosta

Hosté: 37. Folejtar

Sestavy

Domácí: Kozáčik – Řezník (46. Medvěděv), Hejda (46. Baránek), Procházka (46. Chramosta), Hubník – Pilař (46. Rajtoral), Hrošovský (46. Hradecký), Kolář (46. Kratochvíl), Kovařík – Mahmutovič (46. Hrdlička), Tecl (46. Holenda)

Hosté: Houdek (83. Žipaj) – Viterna, Tušl, Knakal, Habart – Matas, Stružka (59. Ruda), Sadílek (56. Žemlička), P. Šácha (73. Földeši), Folejtar (78. Stružka) – Hudec

Rozhodčí

Stadion

Luční

Trenér Miroslav Koubek se rozhodl vyzkoušet rozestavení s dvěma hrotovými útočníky, ke Stanislavu Teclovi nasadil Aidina Mahmutoviče a bosenská posila se hned uvedla gólem.

Koubek už první den přípravy naznačoval, že s Mahmutovičovým příchodem z Teplic bude uvažovat o tom, že v některých zápasech zkusí hrát na dva útočníky. A to vyzkoušel hned proti Tachovu.

Obvykle podhrotový hráč Daniel Kolář se zatáhl více do zálohy k Patriku Hrošovskému a Tecl s Mahmutovičem operovali na hrotu.

Mahmutovičovi stačily čtyři minuty, aby se poprvé zapsal mezi střelce v plzeňském dresu. Naběhl si na kolmou přihrávku a poslal Viktorii do vedení. Hosté z Tachova sice srovnali, ale po změně stran se trefil střídající Hradecký, který se poprvé objevil v sestavě A-týmu Plzně. V závěru uzavřel skóre Chramosta .

ONLINE PLZEŇ - TACHOV ZDE>>>

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud