7. února 2015 • 18:22

Plzeň vyhrála nad jihokorejským Suwonem 2:0, oba góly dal Petržela

Autor: rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Viktorie Plzeň vyhráli v sobotním přípravném zápase na soustředění ve Španělsku nad jihokorejským celkem Suwon Samsung Blue Wings 2:0. Branky Západočechů vstřelil Milan Petržela. V každém z poločasů se trefil jednou Zápas jsme sledovali ONLINE na iSport.cz.



Už ve druhé minutě mohl otevřít skóre Stanislav Tecl, který na hrotu útoku zastoupil lehce zraněného Aidina Mahmutoviče, ale po sólovém úniku nepřekonal korejského brankáře. V 26. minutě už se Viktoria prosadila, když povedenou akci zblízka zakončil Petržela. Před koncem poločasu plzeňského brankáře Matúše Kozáčika uchránilo od vyrovnání břevno.

Deset minut po změně stran Petržela skóroval znovu, tentokrát se po brejku prosadil povedenou střelou do horního růžku. Západočeši přes několik slibných šancí další góly nepřidali.

Plzeň se ještě v úterý představí proti Dynamu Kyjev a herní kemp ve Španělsku zakončí svěřenci Miroslava Koubka za týden proti Krasnodaru.

Přípravné fotbalové utkání ve Španělsku:
Viktoria Plzeň - Suwon (Korea) 2:0 (1:0)
Branky: 26. a 55. Petržela.

Sestava Plzně: Kozáčik - Řezník, Hejda, Procházka, Limberský (71. Kovařík) - Vaněk, Hořava (46. Hrošovský) - Petržela (71. Rajtoral), D. Kolář (71. Chramosta), Pilař - Tecl (46. Holenda). Trenér: M. Koubek.

MATCH OVERVIEW LEGACY

ONLINE z přípravného zápasu Plzeň - Suwon jsme sledovali od 16:00 ZDE.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud