9. února 2015 • 16:16

Sparta v přípravě na Kazaň nestačila. V Turecku prohrála 2:4

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fotbalisté Sparty nestačili v přípravném zápase v Turecku na Rubin Kazaň. Sparťané, kteří nastoupili v nejsilnější možné sestavě, prohrávali už po sedmnácti minutách 0:2. Přestože díky gólům Lafaty a Krejčího dokázali vyrovnat, ruský klub strhnul vedení na svou stranu. V závěru navíc hráči Kazaně vstřelili čtvrtý gól a Spartu porazili 4:2.



Zápas SPARTA - KAZAŇ jsme sledovali ONLINE

MATCH OVERVIEW LEGACY

Sparta do předposledního přípravného utkání nastoupila v sestavě, v níž zřejmě vstoupí do jarní sezony. Jenže obranná fáze v úvodu nefungovala a Kazaň se rychle dostala do dvougólového vedení. Nejprve se po individuální akci prosadil Ďaďun a o dvě minuty později zvýšil hlavou chorvatský reprezentant do 21 let Livaja.

VIDEO | Sestřih zápasu Sparta - Rubin Kazaň 2:4

Český mistr se však vzchopil a brzy ho do hry vrátil kapitán  Lafata , který hlavou využil  Dočkalův  centr. Ve formě hrající Dočkal po změně stran připravil i vyrovnání pro  Krejčího .

Jenže v 67. minutě zahrávala Kazaň pokutový kop, brankář  Štěch  sice střelu Gökdenizovi chytil, ale turecký záložník se dostal ke gólové dorážce. Sparta už nenašla odpověď, naopak v závěru inkasovala ještě počtvrté.

Lavička po další prohře Sparty: Sráží nás chyby v obraně
Video se připravuje ...

"Chtěli jsme kemp zakončit dobrým výsledkem, takže spokojení být nemůžeme. Zápas bohužel znovu ovlivnily naše chyby v defenzivě. Dostali jsme dva rychlé góly v prvním poločase, a i když se naše hra stupňovala a soupeře jsme tlačili, znovu jsme mu nabídli další situace, kterými zápas rozhodl," hodnotil utkání trenér Vítězslav Lavička .

Za poslední dva zápasy obdržela Sparta sedm branek, když v pátek prohrála 0:3 se Steauou Bukurešť. Generálkou na start jara pro ni bude sobotní zápas s Banskou Bystricí.

Davida Lafata střílí gól v zápase s Kazaní, jenže neplatil kvůli ofsajdu
Davida Lafata střílí gól v zápase s Kazaní, jenže neplatil kvůli ofsajdu

Přípravné fotbalové utkání v Turecku

Sparta Praha - Rubin Kazaň 2:4 (1:2)
Branky: 25. Lafata, 60. Krejčí - 15. Ďaďun, 17. Livaja, 67. Gökdeniz, 90. Ozdojev.

Sestava Sparty: Štěch - Kadeřábek, Brabec, Holek , Costa - Vácha, Matějovský, Shala (60. Schranz) - Dočkal, Krejčí (81. Breznaník) - Lafata (76. Konaté). Trenér: Lavička.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud