10. února 2015 • 04:59

Sparťan Vácha: Pro nás je titul povinnost, pro Plzeň a Jablonec svátek

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

PŘÍMO Z TURECKA | Cíl je jasný: vyhrát nejvyšší soutěž. Fanoušci Sparty ani nic jiného neočekávají. A hráči to vědí. Záložník Lukáš Vácha bere obhajobu trofeje jako povinnost. „Všichni chtějí urvat titul, jednoduché to tedy mít nebudeme,“ uznává v rozhovoru pro Sport ovšem i kvality soupeřů.



Lukáš Vácha odmítá, že by Sparta prohrávala souboj na zimním přestupovém trhu. „U nás je hlavní, že máme ustálený kádr. Samozřejmě, že odešel Pepa Hušbauer , který nastřílel hodně gólů, to je citelná ztráta. Ale máme tady hráče, kteří jsou schopní na tomto postu hrát,“ věří.

„Vnímáme, že se na čelo tabulky dotáhly i jiné týmy. Jablonec zbrojí, Plzeň zbrojí. Všichni chtějí urvat titul, jednoduché to tedy mít nebudeme. Jenže zatímco je vítězství v lize pro tyto týmy svátkem, pro Spartu je to povinnost,“ pokračuje Vácha.

Sparťanský záložník svému týmu věří. „Vím, že obhajoba je náročnější, ale cíl se nezměnil. Uděláme pro to maximum. Jsem přesvědčený, že to zvládneme,“ říká.

Velký rozhovor s Lukášem Váchou o konkurenci Sparty, o tom, proč by v týmu nechtěl Aidina Mahmutoviče , o posilách i o tom, proč má svoji PR agenturu čtěte v úterním deníku Sport.

Už nyní si ho můžete přečíst v elektronické podobě ZDE>>>

Titulní strana úterního vydání deníku Sport - 10.2. 2015 Titulní strana úterního vydání deníku Sport - 10.2. 2015Foto Deník Sport

Deník Sport v čtečce přímo ve vašem počítači objednávejte zde, nebo přímo na www.isport.cz/epaper >>

Deník Sport v App Storu pro mobily a smart phony se systémem iOS (Apple) stahujte zde >>

Deník Sport v Google play pro mobily a smart phony se systémem Android stahujte zde >>

Deník Sport si můžete přečíst i v elektronické podobě Deník Sport si můžete přečíst i v elektronické podoběFoto deník Sport

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud