Richard Šíma
13. února 2015 • 10:39

Červená pro vedení! Fanoušci Baníku vylepili billboard u stadionu

Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude to nejsledovanější billboard ze všech, které jsou nyní v Ostravě k vidění. Pronajali si jej fanoušci Baníku a nechali na něj vylepit velkou červenou kartu se vzkazem: „Pro vedení Baníku od fanoušků“. Billboard je k nepřehlédnutí. Stojí totiž v těsném sousedství Bazalů a vidí ho každý, kdo kolem ostravského stadionu po rušné cestě z centra směrem na Slezskou Ostravu projede.



„Mělo by to tu viset měsíc a půl, takže do konce března,“ řekl serveru iSport.cz jeden z iniciátorů akce. Ostravští „ultras“ svá jména do médií neprozrazují, tento neučinil výjimku. Je zjevné, že se jedná o další úder ze strany ostravských vlajkonošů, kteří jsou s nynějšími šéfy Baníku ve válce.

Pronájem obří plochy na tak dlouhou dobu přijde zhruba na pětadvacet tisíc korun. „Rovným dílem se na tom podílejí ultras spolu s občanským sdružením Baník Baníku,“ sdělil fanoušek. Odmítl, že by vlajkonošům Baníku na jejich akci přispěl nějaký utajený sponzor. „Nic takového se nestalo. Zafinancovali jsme si to sami,“ poznamenal.

Červená pro vedení! Fanoušci Baníku vylepili obří billboard u stadionu
Video se připravuje ...

Zástupci sdružení Baník Baníku nevyloučili, že billboard, který byl u Bazalů vylepen v pátek ráno a jenž je inspirován vzkazem, který před časem adresovali nespokojeni občané českému prezidentovi Miloši Zemanovi, zůstane v jejich pronájmu třeba i déle než pouze do konce března.

Klub s názorem fanoušků nesouhlasí. „Nejsme zvyklí si stěžovat na rozhodčí, ale tento, co nám dal červenou kartu, je neobjektivní. Baník už nemusel být mezi kluby první ligy, současné vedení jej vyvedlo z krize. Naprostá většina fanoušků to ví a dokáže to objektivně hodnotit," řekl tiskový mluvčí Baníku Jaroslav Baďura.

Fanoušci Baníku si pronajali billboard u stadionu, kam dali vedení jasný vzkaz
Fanoušci Baníku si pronajali billboard u stadionu, kam dali vedení jasný vzkaz

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud