14. února 2015 • 15:17

Šafarčíku, táhni! Utras Baníku přerušili duel s Myjavou

Autor: riš
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Ostravští fanoušci narušili průběh sobotní generálky Baníku s Myjavou. Ve 30. minutě zápasu vstoupilo asi padesát vlajkonošů na hrací plochu, aby demonstrovalo svůj postoj vůči vedení klubu. Po několika minutách, během nichž fans skandovali heslo: „Šafarčíku, táhni z Baníku,“ a přečetli připravené prohlášení, plochu zase opustili a utkání pokračovalo.



Na časomíře naskočila třicátá minuta, když z rohu hřiště napochodovali na trávník baníkovští vlajkonoši. Sudí Daniel Priesol přerušil zápas, hráči obou týmů se vydali k vchodu do útrob stadionu, do kabin ale neodešli a všemu přihlíželi.

Utras Baníku přerušili generálku s Myjavou a vyhlásili klubu bojkot
Video se připravuje ...

„Vzhledem k jednání vedení klubu, důsledkem kterého se nám na fungování stávajícího Baníku nelíbí prakticky nic, a které z dlouhodobého hlediska vylučuje jakoukoliv spolupráci, jsme se rozhodli až do odvolání nenavštěvovat domácí utkání Baníku na Bazalech,“ přednesl jeden z fanoušků do amplionu směrem k hlavní tribuně.

Vyzval také ostatní fanoušky, aby domácí duely nenavštěvovali. S tím, že na venkovních zápasech budou vlajkonoši Baník naopak v co největší míře navštěvovat.

Vlajkonoši pak trávník opustili a utkání za stavu 1:0 pro Baník pokračovalo. Nakonec ostravský celek vyhrál 2:0.

Přípravné fotbalové utkání:

Baník Ostrava - Spartak Myjava 2:0 (1:0)
Branky: 9. Kukec, 49. Baroš.

Sestava Ostravy: Pavlenka - Štěpán (71. Sukup), Frydrych, Kouřil, Lučič - Mensah (51. Mišák), Foltýn - De Azevedo (71. Sivrič), Kukec, Holzer (83. Jirásek) - Baroš (83. Narh). Trenér: Frňka.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud