14. února 2015 • 19:00

Limberský dostal červenou, sudí ale nechal hrát Plzeň v jedenácti

Autor: ČTK, rjm
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
Mám rád, když Ostrava žije Baníkem, říká Buchta. Je rychlejší než Tanko?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Sledovat zápasy Viktorie Plzeň se vyplatí. Občas totiž uvidíte věci, které se v profesionálním fotbale nejsou zrovna běžné. Platí to i o sobotním duelu Viktorie s ruským Krasnodarem, kdy byl vyloučen David Liberský. Sudí ale dovolil Západočechům, aby hráli dál v jedenácti.



Poslední přípravný zápas Plzni na soustředění ve Španělsku nevyšel. Nestačila na ruský Krasnodar a navíc se zranil krajní obránce Řezník, kterého s poraněným kolenem museli odnést ze hřiště na nosítkách. Fanoušky jistě zaujal i moment z 55. minuty utkání.

Kapitán Viktorie David Limberský zastoupil na brankové čáře gólmana, míč směřující mezi tyče odvrátil rukou a dostal červenou kartu. Jenže v oslabení tým trenéra Miroslava Koubka nedohrával.

Rozhodčí totiž benevolentně dovolil Plzni pokračovat v jedenácti a na hřiště přišel místo hříšníka náhradník Kovařík. Plzeň i tak prohrála 0:2.

Pohled Plzně

Oficiální web Viktorie Plzeň viděl karetního trestu pro Limberského jinak.

Na brankové čáře gólmana zastoupil David Limberský, hlavní rozhodčí pro jeho počínání neměl moc pochopení a za vyražení míče rukou ukázal Limberskému červenou kartu. Své rozhodnutí poté přehodnotil a plzeňský kapitán nakonec uviděl kartu žluté barvy.

Z následného pokutového kopu Joazinho zvýšil na 0:2. David Limberský ale v téže minutě hřiště přesto opustil, když ho vystřídal Jan Kovařík.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud