8. března 2015 • 12:00

CRnkič jako CR7! Jablonecký střelec slavil ve stylu Ronalda

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
Video se připravuje ...
TOP VIDEA
Je nedotknutelnost Třince pryč? Dynamo a Spartu táhnou schovaní lídři. Překvapí Litvínov?
Spor o Kováče: kouč budoucnosti a opravdová trefa, nebo jen bublina?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Do Jihlavy dolétl na malý okamžik hvězdný odlesk Cristiana Ronalda. Postaral se o to bosenský záložník Nemir Crnkič. Svůj první ligový gól v jabloneckém dresu se rozhodl oslavit stejným způsobem, jako to má ve zvyku držitel posledních dvou Zlatých míčů. Nakonec však trefa od bosenského záložníka přinesla favoritovi překvapivě pouze bod a ztrátu v boji na Spartu i Plzeň.



Každý gól se musí pořádně oslavit. Crnkič vyslal do sítě přízemní ránu po Novákově přihrávce ve 32. minutě a hned spěchal k rohovému praporku. U něj přišel skok s otočkou, gesto s roztaženýma rukama a Crnkič si pěkně od plic zařval. Přesně tak, jak to dělá Ronaldo při každém ze záplavy svých gólů.

Jen kulisy byly trochu jiné. Místo nabitých stadionů, na kterých hraje Real Madrid, Crnikč stál u reklamního poutače s traktorem a nad jeho trefou jásalo jen pár fanoušků Jablonce v sektoru pro hosty.

Narozdíl od Ronalda měl Crnkič co slavit. Ronaldo včera odjížděl s prázdnou s Bilbaa po porážce 0:1 – bez bodu, bez gólu, i bez charakteristické oslavy. Ta v sobotu patřila Crnkičovi, podobným gestem se ale po svém gólu do sítě Liberce blýskl i teplický Egon Vůch.

Liberec - Teplice: Gól Egona Vůcha na 0:2
Video se připravuje ...

CELÝ SESTŘIH: Jihlava - Jablonec 1:1
Video se připravuje ...

 

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud