16. března 2015 • 12:08

Vácha v den výhry Plzně: Byla liga naruby už dnes?

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Vítězství fotbalistů Plzně nad Duklou 3:2 podpořené dvěma proměněnými penaltami, ale i s dalšími neodpískanými zákroky v pokutovém území, vyvolalo mezi fanoušky velké diskuze. Nepřímo se do nich zapojil také záložník Sparty Lukáš Vácha na svém twitterovém účtu. „Ano, těším se na ligu na ruby. Nebo už byla dnes?!“ ptal se v neděli večer na sociální síti a narážel nejen na pravidelný pořad iSport TV.



Ačkoliv na něj neukázal konkrétně, je zřejmé, který zápas měl Vácha na mysli. V neděli se kromě zápasu vedoucí Plzně na Julisce už hrálo pouze utkání Hradce Králové s Bohemians 1905 (1:0), to však žádný natolik sporný moment nepřineslo.

Zatímco v první půli se Plzeň zlobila kvůli dvěma neodpískaným zákrokům, po kterých mohla být nařízená penalta, ve druhé půli naopak sudí Jan Jílek posoudil jako penaltový kontakt Přikryla s Rajtoralem, při kterém se o faulu příliš hovořit nedalo.

Dukla - Plzeň: Faul na Rajtorala a penalta Daniela Koláře na 1:2
Video se připravuje ...

Ve své poznámce Vácha také zmínil pravidelný pořad iSport TV. V Lize naruby mají fanoušci možnost podívat se po každém ligovém kole každou středu na hlavní události uplynulého víkendu, či některé skryté momenty s nadhledem a v neobvyklých souvislostech (PODÍVEJTE SE NA ZATÍM POSLEDNÍ DÍL ZDE>>>).

Už jednou v této sezoně vzbudil Vácha pořádný rozruch svým komentářem na internetu. Po listopadové výhře Plzně nad Bohemians 1905 se navezl do Václava Pilaře kvůli jeho penaltovému pádu v zápase proti Bohemians. „Letecké dny Václava Pilaře pokračují,“ napsal a spustil lavinu reakcí. A k celé kauze se tehdy vyjadřoval i reprezentační trenér Pavel Vrba , který oba hráče zahrnul i do své čerstvé nominace pro kvalifikační utkání s Lotyšskem a přátelské utkání proti Slovensku.

Jenže Vácha nakonec není tím, kdo se k okolnostem posledního plzeňského zápasu vyjádřil nejostřeji. Záložník Dukly Marek Hanousek byl děním na hřišti rozčílený mnohem víc. "Vzhledem k tomu, že Plzeň má za zády dvanáctého hráče, tak je trošku větší aspirant na titul,“ vyjadřoval se k šancím Sparty a Viktorie na ligový triumf. Hanousek přitom sám v Plzni v minulosti působil a až do června jí také patřil.

Detailní záběry sporných momentů si prohlédněte zde:

Faul na Mahmutoviče přišel ještě v pokutovém území, tohle měla být penalta.
Faul na Mahmutoviče přišel ještě v pokutovém území, tohle měla být penalta.

CELÝ SESTŘIH: Dukla - Plzeň 2:3. Bitvu rozhodl dvěma penaltami Kolář
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud