19. března 2015 • 04:59

Zákeřnost s.r.o.! Fanoušci se pouští do Petržely za dupnutí na Keniju

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Bořil v ofsajdu? Asi ano, ale žádný záběr není stoprocentní. Nejasná ČK pro Petráka
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | Zbabělec, nefér hráč. To jsou jen některá z přízvisek, která si vysloužil od fanoušků plzeňský záložník Milan Petržela. Ten v zápase se Slavií (1:0) ošklivě dupl na soupeře Levana Keniju. Naprostá většina čtenářů iSport.cz si myslí, že měl za svůj zkrat dostat červenou kartu.



„Petržela má v hlavě vymetýno, doufám (i když asi marně), že se tím bude DK zabývat, není to poprvé,“ napsal na Twitteru fanoušek s přezdívkou Mara13v a volá po hráčově dodatečném potrestání disciplinární komisí.

Záložník Plzně a české reprezentace podobný zákrok nepředvedl poprvé. Už před pár lety Petrželovo šlápnutí na Poděbradského ovšem nezaznamenal rozhodčí a potrestala ho až disciplinárka. Tehdy dostal stopku na tři zápasy.

Plzeň - Slavia: Petrželovo šlápnutí na Kenijovu nohu
Video se připravuje ...

„Petržela OPĚT ukázal, jakej je to charakter a dem*nt!! Zákeřnost s.r.o. A rozhodčí čumí a dělá, že to nevidí. Bravo oba!“ okomentovala to fanynka, která si říká Michalka CelticGirl. „Doufám, že se tím DK bude zabývat, tohle do ligy nepatří,“ věří i Thorklaer.

Že měl Petržela dostat za zákrok červenou kartu, si v anketě iSport.cz myslí naprostá většina hlasujících. „Jasná červená... bez diskuze. Kdyby to bylo v souboji, neřeknu. Kdyby se nemohl zastavit, neřeknu. Tady věděl moc dobře, co dělá,“ napsal v diskuzi na facebooku Zdeněk Zajíček.

Petr Svoboda ale naopak připomíná jinou nesportovní záležitost. „To se z toho všichni můžou najednou zbláznit, že Petržela šlápl úmyslně na soupeře, ale když to udělal Vácha Pilařovi , tak nikde ani ho**o!“

CELÝ SESTŘIH: Plzeň - Slavia 1:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud