19. března 2015 • 15:07

Kadeřábek už odhodil berle. Láska moje šikovná, jásala Chlebovská

Autor: tej
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Boston - Toronto 2:3. Pastrňák dal první gól v play off, rozhodl ale Matthews
Zima dohnal(a) Slavii, Trpišovského díl viny. Sparta má víc herní nadstavby
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušci Sparty i reprezentace vidí podobný obrázek rádi. Obránce Pavel Kadeřábek, který se zranil v domácím utkání proti pražské Dukle, už hlásí pokroky v léčbě. Jeho přítelkyně Tereza Chlebovská se s ním vyfotila a fotku s radostnou zprávou vyvěsila na Instagram s výmluvným popiskem: "Odhodili jsme berle."



Rambo! Přesně tak Chlebovská , která přináší ze Synot ligy reportáže fanouškům na iSport.cz, pojmenovala svého přítele Pavla Kadeřábka . Dobrá zpráva to je i pro Spartu, která svého nejlepšího obránce potřebuje nyní víc než kdy jindy. Na vedoucí Plzeň totiž v Synot lize ztrácí nyní už pět bodů!

Pavel Kadeřábek se zranil v 17. minutě utkání s Duklou, když se ve skluzu střetl s brankářem Filipem Radou. Míč ještě umístil do brány, z úvodního gólu zápasu se už pořádně radovat nemohl. Místo toho musel jít brzy střídat. Hned druhý den absolvoval podle oficiálních stránek klubu magnetickou rezonanci, která potvrdila poškození postranního vazu v koleni.

Sparta - Dukla: Vlastní gól Štetiny na 1:0 a Kadeřábkovo zranění
Video se připravuje ...

Přišel tak nejen o možnost vybojovat o dva body víc v Jablonci, kde jeho parťáci remizovali 0:0, ale i o kvalifikaci s Lotyšskem, která se hraje 28.3. Že se to do té doby vyléčí je totiž málo pravděpodobné. „Strašně mě mrzí, že Pavel Kadeřábek není k dispozici, jinak by v nominaci byl. Jsem s ním v kontaktu, momentálně je šance na jeho donominaci tak deset procent,“ uvedl tento týden trenér národního týmu Pavel Vrba .

#Nacmitberlekdyzmame💪💪😄 #rambo #francouzkyjsouout🙅🙋😄 #odhodilijsmeberle✊#laskamojesikovna

Fotka zveřejněná uživatelem terezachlebovska (@terezachlebovska),Bře 18, 2015 v 12:35 PDT

Chlebovská zpovídala Kadeřábka: DJ Váchu jsme museli vystrnadit!
Video se připravuje ...

Tereza Chlebovská s Pavlem Kadeřábkem po rozhovoru pro Sport Magazín
Tereza Chlebovská s Pavlem Kadeřábkem po rozhovoru pro Sport Magazín

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud