23. března 2015 • 12:15

Upřímný slávista Fialka: S takovým výkonem můžem jít do pr****

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Takhle upřímné hodnocení výkonu vlastního týmu se ve fotbale moc často nevidí. Devatenáctiletý obránce Slavie Lukáš Fialka si po drsné porážce 0:3 v Brně napsal na Twitter hodně sebekritickou poznámku a vysloužil si tak sympatie fanoušků.



„S takovým výkonem můžem jít do pr…“ nechal se slyšet Fialka na svém twitterovém účtu poté, co Slavia v lize prohrála potřetí za sebou a klesla na dvanácté místo v tabulce, jen šest bodů od sestupových vod.

„Hráli jsme špatně. Jen jsme nakopávali míče dopředu, což na dobře organizovanou obranu soupeře neplatilo,“ uznal před novináři i záložník Jaromír Zmrhal, ale na Fialku neměl.

CELÝ SESTŘIH: Brno - Slavia 3:0
Video se připravuje ...

Mladíkovo zdravé naštvání na týmový výkon aspoň trochu potěšilo slávistické fanoušky, kteří po čtyřbodovém vstupu do jara prožívají návrat do reality a vystřízlivění ze snů o bojích o evropské poháry.

„Tak příští týden to zlepšit!“ odpovídal Fialkovi se smajlíkem třeba fanda Mirek K. „Hlavně si z toho nedělat moc velkou vědu. Ale popsané je to trefně, držím palce do dalších mačů,“ dodal povzbudivě.

„Jsi frajer, že to přiznáš, Fílo. Za mě respekt,“ ocenil nadějného obránce i fanoušek s přezdívkou subhuman83. Upřímnost se evidentně vyplácí. Aspoň na internetu.

Brno - Slavia: Zranění Milana Škody
Video se připravuje ...

Brno - Slavia: Gól Jana Sýkory na 3:0
Video se připravuje ...

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud