4. dubna 2015 • 23:20

Po euforii sprcha. Omlouvám se Slavii, řekl Vukadinovič

Autor: pta
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

Jednou jsi nahoře, pak zase dole. Přesně tak se dá hodnotit vystoupení záložníka Slavie Vukadina Vukadinoviče ve vršovickém derby s Bohemians 1905. V rozmezí mezi 55. a 58. minutou stihl vstřelit gól, kterým v Edenu zařídil pro domácí vedení, ale pak svůj tým oslabil. A v předpolední minutě hosté vyrovnali. „Jsem strašně zklamaný. Musím se omluvit svému mančaftu a celé Slavii za to, co jsem udělal,“ kál se Vukadinovič se svěšenou hlavou.



Srbský legionář byl bezesporu nejvýraznějším mužem ve slávistickém dresu. Už v prvním poločase spálil dvě velké šance proti vynikajícímu brankáři Bohemians Zdeňku Zlámalovi. Napotřetí už se nechtěl zmýlit. A opravdu deset minut po přestávce už do sítě po úniku ze strany Zlámala přehodil.

Vukadinovičova euforie rychle vychladla. Už o tři minuty později ve středu hřiště zcela zbytečně podrazil zezadu Jakuba Radu. Sudí Radek Příhoda k slávistickému střelci přispěchal s červenou kartou a poslal ho do sprch. Ve slávistickém táboru se domnívali, že verdikt nemusel být tak přísný.

Slavia - Bohemians: Gól Vukadina Vukadinoviče na 1:0
Video se připravuje ...

Slavia - Bohemians: Červená karta Vukadina Vukadinoviče
Video se připravuje ...

„Pokud tento zápas je tak ostrý, mohla být klidně žlutá karta. Viděl jsem jiné ostré zákroky. Třeba Bratanovič sestřelil Bílka a to bylo daleko ostřejší a byla to žlutá,“ poukázal trenér Slavie Miroslav Beránek na několik mírněji posouzených ostrých zákroků. Vukadinoviče proto nechtěl jednoznačně odsoudit. „V životě není nic černobílé. Za červenou kartu ho nepochválím, za jeho aktivitu ano.“

Vukadinovič od prvního momentu po červené kartě věděl, že je zle. „Na zbytek zápasu jsem se ani nemohl koukat,“ soukal ze sebe. Jeho tým čekala víc jako půlhodina v početním oslabení, kterou zúročil pro Bohemians v 89. minutě po přímém kopu Mikuš. Bylo vyrovnáno, Vukadinovičova nálada klesla ještě níž.

Kromě další domácí ztráty oslabil svůj tým i pro další zápas. Tím bude příští sobotu derby na Spartě. „Teď vím, že o něj přijdu,“ uvědomil si.  

CELÝ SESTŘIH: Slavia - Bohemians 1905 1:1
Video se připravuje ...

Fotbalista Slavie Vukadin Vukadinovič viděl červenou kartu za nesmyslný faul ve středu hřiště v derby s Bohemians.
Fotbalista Slavie Vukadin Vukadinovič viděl červenou kartu za nesmyslný faul ve středu hřiště v derby s Bohemians.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud