6. dubna 2015 • 04:59

Baroš ukázal při prohře s Plzní dvě tváře: Milující táta seřval sudí

Autor: rou
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Už několikrát si Milan Baroš po návratu do Česka postěžoval na kvalitu rozhodčích ve fotbalové lize. A po nedělním zápase svého Baníku s Plzní (0:2) tenhle názor určitě nezmění. Jeho zlobu si pěkně zblízka „vychutnali“ hlavní Hrubeš i jeho asistenti Hock s Jiříkem. A nutno podotknout, že většinou oprávněně...



Tenhle zápas si určitě představoval jinak… Už proto, že Milana Baroše k zápasu s Plzní vyprovodil na hřiště jeden z jeho malých synů. Jenže pusa pro štěstí kapitánovi Baníku nepomohla.

CELÝ SESTŘIH: Ostrava – Plzeň 0:2
Video se připravuje ...

Domácí byli v první půli aktivnější právě především díky Barošovi. Jenže jeho průnik ve 20. minutě zastavil před vápnem až Hejdův faul za žlutou kartu a střelu z úhlu, která už překonala Kozáčika , stačili odkopnout obránci.

Baník přežil i krizovou situaci, která vyvolala nejvíc emocí. Sudí Hrubeš odpískal po půl hodině hry hodně přísnou penaltu Lučičovi, který ve vápně neopatrně přidržel Mahmutoviče a bosenský útočník se poroučel k zemi.

Koláře ovšem skvěle vychytal Pavlenka a stejně fantasticky zlikvidoval i Rajtoralovu dorážku. Baroš spílal sudím i v 55. minutě, kdy mu asistent Hock nesmyslně odmával ofsajd ve chvíli, kdy běžel sám na Kozáčika. Ostravský kapitán sice zakončoval a gól nedal, ale to už slyšel bouřlivou reakci domácích fanoušků…

Nabíhající Milan Baroš se nenacházel v ofsajdu, vzadu se zapomněl Roman HubníkFoto iSport TV

A potom už udeřila Plzeň, když se po pár minutách trefil Hořava a výhru Viktorie chvilku před koncem pečetil Rajtoral. Baroš po zápase mezi novináře nepřišel, ale názor na výkon rozhodčích sdělil přímo jim při odchodu do šaten. A podle fotek si to za rámeček určitě nedali.

Svou frustraci pak jasně předvedl na sociální síti Twitter, kde se se svými názory prezentoval hodně jasně.

 

 

Do médií se ale ke svým statusům zatím vyjadřovat nechtěl. "Co jsem napsal to jsem napsal. Nezlobte se, teď víc neřeknu, jsem opravdu rozhozený," sdělil Baroš deníku Sport.

Jasno měl i kouč Baníku Petr Frňka. I když se hodně držel a mluvil poměrně diplomaticky, aby nedostal pokutu, v jeho odpovědích se zračila velká míra podrážděnosti. „Plzeň přijela ve formě, kdy se jí strašně těžko vzdoruje,“ zhodnotil sarkasticky prodloužení černé série Baníku.

Naštvaný Milan Baroš komentuje výkon sudích v zápase s Plzní (vlevo hlavní Karel Hrubeš)
Naštvaný Milan Baroš komentuje výkon sudích v zápase s Plzní (vlevo hlavní Karel Hrubeš)

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud