29. dubna 2015 • 11:48

Chystá se Horváthova rozlučka. Přijedou Trojan, Vrba i Straka

Autor: jav
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Požár: Říkali mi, že Krejčího jako stopera neprodáme. Pomůže mu, když...
Zimák k play off NHL. Lener i analytik tipují postup Bostonu. V čem se Nečas blíží Pastovi?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Bude to velká slavnost. Na hřišti se sejdou hokejisté Martin Straka, Jaroslav Špaček, Jakub Voráček, reprezentační trenér Pavel Vrba či herci Ondřej Vetchý, Ivan Trojan nebo Jakub Kohák. A především Pavel Horváth. Plzeňská legenda, která v úterý 2. června zamává aktivní kariéře benefičním utkáním s názvem „Horvyho poslední desítka“.



Utkání bude řídit sudí Pavel Královec, jeden z týmů pak povede reprezentační kouč Pavel Vrba . „Termín jsme hledali relativně komplikovaně, ale nakonec si všechno sedlo. Pevně věřím, že si to fanoušci užijí,“ vyhlásil Horváth .

Dlouholetý kapitán Viktorie dostal od místního pivovaru celkem 100 sudů piva, které by se mělo vytočit právě během červnového utkání. Výtěžek z benefice bude rozdělen na třetiny mezi dětské oddělení Fakultní nemocnice Plzeň, handicapované spoluobčany ze Stříbra a spoluhráče Mariána Čišovského , jenž bojuje s vážnou nemocí.

V Plzni evidují o utkání velký zájem, očekává se vyprodaná Doosan Arena. Prodej vstupenek by měl začít zhruba dva týdny před akcí. „Chceme, aby si to všichni užili. Pár věcí se ještě snažíme utajit, aby to bylo pro Pavla překvapení,“ doplnil tiskový mluvčí Viktorie Pavel Pillár.

Horváth, Straka a Limberský během návštěvy v plzeňském pivovaru
Horváth, Straka a Limberský během návštěvy v plzeňském pivovaru

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud