Jan Malý
27. června 2015 • 21:42

Baroš dal při premiéře gól. Výplata půjde asi do kasy, usmíval se

Autor: Jan Malý
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Penalty ve šlágrech? Křapka měl proti Krejčímu namále, Chorý pádu přidal
Kdo je favoritem finále hokejové extraligy a jaké faktory mohou rozhodnout?
VŠECHNA VIDEA ZDE

V Mladé Boleslavi začal útočník Milan Baroš stylově, hned ve svém prvním utkání za svůj nový klub skóroval. Druhý nejlepší střelec reprezentační historie se prosadil hned po dvou minutách finálového utkání na turnaji v Benátkách nad Jizerou proti Bohemians 1905. Boleslav nakonec vyhrála 4:2 a turnaj tak opanovala.



Lepší start si Baroš v Boleslavi přát nemohl. „Vždycky je to v novém působišti o tom, že čím dřív dáte gól, tím je to lepší. Pro útočníka to platí speciálně. Jsem moc rád, že mi to tam hned ve druhé minutě spadlo,“ konstatoval Baroš v rozhovoru pro Sport po své premiéře.

Baroš do prvního utkání proti Hradci Králové, který Boleslavští porazili 5:0, nenaskočil. Ve finále proti Bohemians 1905 odehrál první poločas. „Udýchal jsem to, protože je to první zápas po delší době. Je to příprava, dosud jsem jenom trénoval. Manko tam určitě je, musím to dohnat. Důležité je, abych zůstal zdravý,“ prohlásil Baroš.

Na sobě měl kapitánskou pásku, a tak dobře věděl, že v kombinaci s první trefou se mu debut prodraží. „Dnešní den mám, myslím, za tři nebo čtyři tisíce. Pomalu to tam naskakuje. První výplata půjde asi do kasy,“ povídal s úsměvem boleslavský útočník. Kdyby ale pokračoval v kanonádách, určitě by se nezlobil.



Více o premiéře Milana Baroše za Mladou Boleslav čtěte v Nedělním Sportu.

To je posila. Milan Baroš (vlevo) se trefil hned při své premiéře v dresu Mladé Boleslavi. Stačily mu na to necelé dvě minuty.
To je posila. Milan Baroš (vlevo) se trefil hned při své premiéře v dresu Mladé Boleslavi. Stačily mu na to necelé dvě minuty.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud