8. července 2015 • 18:50

Gól ze 35 metrů? Když dám takový ve Spartě, budu král, říká Paixao

Autor: pj, cas
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
CESTA ZE DNA: Jsme silnější, než si myslíme, říká zápasník Peňáz
VŠECHNA VIDEA ZDE

VIDEO | „Byla to úžasná rána. Pokud by se mi takový gól podařilo vstřelit ve Spartě, tak budu králem ligy,“ říká Marco Paixao o svém "gólu roku" v dresu skotského Hamiltonu. Radost mu tehdy pokazil rozhodčí. Míč podle všeho dopadl až za brankovou čáru, ale sudí byl opačného názoru. Jeho hra ale není jen o gólech. Vrací se dozadu? Umí založit útok?



Pochází z Portugalska a technika mu rozhodně nechybí. Svou hrou připomíná Davida Lafatu. Také se vrací pomáhat svým spoluhráčům do obrany, není příliš rychlostně nadaný, zato má výborné hlavičky. Ke všemu ho zdobí vynikající technika a velké sebevědomí.

To ostatně prokázal už před pěti lety ve skotském Hamiltonu, kde zaujal nádhernou bombou ze 35 metrů. Přestože se míč od břevna odrazil za brankovou čáru, rozhodčí gól neuznal.

„Na to nejde zapomenout, byla to nádherná rána. Vzpomínám si, že se to hodně řešilo. V televizi bylo jasně vidět, že míč dopadl za brankovou čáru,“ řekl portugalský útočník pro iSport.cz.

V úterý Paixao vystřelil Spartě v přípravě výhru 1:0 nad Ludogorcem Razgrad. Vypadá to, že je tu pro české kluby nový fantom.

VIDEO: Podívejte se na Paixaův neuznaný gól ze 35 metrů

VIDEO: Podívejte se na nejhezčí Paixaovy góly

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud