10. července 2015 • 10:45

Sparta rozhodla. Brankáře Koubka posílá na hostování do Liberce

Autor: pj
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
PRVNÍ DOJEM: Jágr v kondici, Kladno jede. Smoleňák vzýval pána z Vysočiny
Samek o Slavii a italském trápení: Těžký půlrok. Řešil se návrat do Česka
VŠECHNA VIDEA ZDE

Gólman české jednadvacítky Tomáš Koubek spojil svou budoucnost s pražskou Spartou, která ho podle informací iSport.cz vykoupila z Hradce Králové za 10 milionů korun. Nadějný brankář však obratem zamířil na hostování do Liberce.



Byl to velký boj. Tomáše Koubka, v jehož případě bylo jasné, že nezůstane v druholigovém Hradci Králové, chtěly hned tři velké české kluby.

Vedle Sparty o něj do poslední chvíle bojovaly také Jablonec a Mladá Boleslav. Brankář, který se v dobrém světle ukázal na nedávném EURO do 21 let, se ale rozhodl zvolit cestu na Letnou.

„Můj přestup byl jasná volba, neváhal jsem ani vteřinu. Být sparťanem je naprosto úžasné, jsem moc rád, že se to povedlo dotáhnout,“ okomentoval svůj transfer Koubek, jenž se dohodl ve Spartě na čtyřleté smlouvě do června 2019.

Zklamaný brankář Koubek
Zklamaný brankář Koubek

Blížící se sezonu však stráví ještě na hostování v Liberci. O pozici jedničky totiž spolu ve Spartě bojují uzdravený David Bičík a Marek Štěch. Před pár dny prodloužil smlouvu o dva roky Miroslav Miller, s nímž počítají trenéři na post třetího brankáře. Na hostování ve Vlašimi je i mladík Vojtěch Vorel.

Za rok se tak ve Spartě sejde hned pět brankářů. „Věřím, že se za rok vrátím ještě silnější a zkušenější, než jsem teď,“ hlásí Koubek.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud