15. července 2015 • 18:52

VIDEO: Plzeň představila dresy pro příští sezonu. Povedly se!

Autor: iSport.cz
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Zimák: Vrána přiletěl nečekaně. Proč by MS mělo klapnout?
Nezmarova vize a Kaniovy peníze: nový Liberec. Co Kulenovič a Slavia?
VŠECHNA VIDEA ZDE

Fanoušky Viktorie Plzeň nadchla nová podoba dresů pro nadcházející sezonu. Designoví vývojáři ze společnosti Puma se poprvé odchýlili od klasické verze a přináší modernější podobu domácích trikotů. Zachována byla tradiční červeno-modrá kombinace, která přechází do tmavě modré barvy ve spodní části dresu.



Změnou prošly všechny tři sady, tedy i obě venkovní varianty. „U druhé a třetí varianty jsme zachovali barvy z předchozích sezon, tedy bílou a černou. Věříme nicméně, že nový design se bude fanouškům líbit,“ řekla marketingová ředitelka Pumy Gabriela Hrubá.

Plzeň představila nové dresy
Video se připravuje ...

Úřadující mistr se poprvé v nových domácích dresech představí už 18. července v utkání Českého Superpoháru proti Slovanu Liberec.

„S novými dresy panuje na klubu i v kabině velká spokojenost, vybraní hráči se podíleli na kompletním vývoji a celý tým se s nimi seznámil v rámci oficiálního focení na nedávném rakouském soustředění. Věříme, že se budou líbit také fanouškům a především pak, že v nich celý klub prožije úspěšnou sezonu 2015/2016,“ uvedl tiskový mluvčí Plzně Pavel Pillár.

Viktoria Plzeň představila fanouškům nové dresy pro nadcházející sezonu.
Viktoria Plzeň představila fanouškům nové dresy pro nadcházející sezonu.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud