21. července 2015 • 15:59

Liberec získal velkou posilu. Vrací se Rabušic, s týmem trénuje Juhar

Autor: hp, ČTK
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
SESTŘIH: Toronto - Boston 2:4. Bruins znovu vedou, Pastrňák asistoval
Lokvenc: Chemie Kuchty a Birmančeviče je úžasná! Chorý není zákeřňák
VŠECHNA VIDEA ZDE

Útočník Michael Rabušic se vrací do Slovanu Liberec! Účastník 3. předkola Evropské ligy by měl na severu Čech hostovat na jeden rok z klubu Hellas Verona. Klub jeho příchod, o kterém informoval iSport.cz, oficiálně potvrdil.



Autor 33 prvoligových branek do Verony přestoupil před rokem a půl, jenže se neprosadil ani na hostování v druholigové Perugii ani v Crotone. Nyní se U Nisy pokusí o restart kariéry, během které nakoukl i do seniorské reprezentace.

Rabušic odešel ze Slovanu do Itálie vloni v zimě, ale v Hellasu se příliš neprosadil a minulou sezonu strávil na hostování v Perugii a Crotone. Během uplynulé letní přestávky se připravoval s libereckým týmem a Severočechům se ho nakonec před víkendovým zápasem úvodního kola nové ligové sezony podařilo získat.

"Chci tu svou kariéru znovu dostat do správných kolejí. Současný kádr rozhodně má na to, aby znovu udělal nějaký úspěch," řekl Rabušic v rozhovoru pro klubový web.

Juhar, Moravec i Kerbr

S Libercem rovněž začal trénovat exslávista Martin Juhar, o kterém U Nisy uvažují jako o posile na levou stranu zálohy, odkud jim před startem sezony minimálně na měsíc vypadla posila Jan Sýkora.

S trojnásobným mistrem se rovněž připravuje i středopolař Jan Moravec, který v české lize oblékal dres Bohemians 1905. Ve středu se do přípravy zapojí také další středopolař Milan Kerbr ze Slovácka.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud