19. července 2015 • 17:48

Dres Marka Hanouska z utkání s Celtikem? Třikrát dražší než u Gedeona

Autor: sh
Vstoupit do diskuse
0
TOP VIDEA
Koubkův majstrštyk: Osm nul a LM pro Česko. Další krok: smlouva a boj o titul?
Rock vs. Cataloni. Liverpool proti Londýnu v Oktagonu
VŠECHNA VIDEA ZDE

Kapitán Patrik Gedeon za 1600 korun, záložník Marek Hanousek za trojnásobek. Takový je dosavadní průběh dražby dresů, v nichž Dukla Praha porazila v přípravě slavný skotský Celtic Glasgow 5:3. „Mára hrál fantasticky a dal tři góly,“ nedurdí se kápo týmu. „Je to správná cena, spravedlivá, jeho dres bude vydražen určitě jako nejdražší,“ je přesvědčen Gedeon.



Průběh dražby pozorně sleduje. „S klukama jsme na to koukali při soustředění v Rakousku,“ prozrazuje kapitán Gedeon. „Seděli jsme u stolu staří pardálové a chválili, že je to výborná akce a dobrá věc, a obdivovali, jak jsou dresy nádherné,“ přiznává, že nejen jeho akce zaujala.

Nediví se, že dres Marka Hanouska zatím získal největší zájem. „Mára hrál fantasticky a dal tři góly,“ opakuje. „A mohli by fanoušci ještě něco nasázet,“ vyzývá příznivce Dukly.

Naopak hrdina zápasu Marek Hanousek aukci nekontroluje. „Ani nevím, jaká je moje cena,“ říká. Informace, že je o něj největší zájem, ho však nepřekvapuje. „Není to divné, povedlo se mi dát hattrick,“ zdůrazňuje. „Jestli je někdo ochoten dát za můj dres pět tisíc, tak je to pro Duklu dobře,“ uvědomuje si finanční přínos pro klub.

Nenapadlo ho ovšem, že by si také na sebe přihodil. „Já na to nejsem, ani si po zápase se soupeři dresy nevyměňuju,“ odmítá tento nápad. „Abychom to skládal doma do skříně, to není můj koníček,“ vysvětluje. Ani Gedeon není vášnivý sběratel. „Nepomyslel jsem na to, že bych si ho sám odkoupil,“ rozebírá. „Nechám to někomu jinému. Já si uchovám vzpomínky, ty mi nikdo nevymaže,“ předkládá, co má pro něj větší cenu.

Vstoupit do diskuse
0


Články odjinud


Články odjinud